Tragedia care a şocat Germania. Cei cinci copii, UCIȘI de propria mamă care apoi s-a aruncat sub tren

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
crima_germania
crima_germania

Poliția germană a găsit cadavrele a cinci copii într-o clădire din orașul Soligen. Rămășițele umane au fost găsite într-o reședință privată din oraș, la 20 de mile de Koln, în vestul Germaniei.

 

 

Din primele informaţii se pare că mama a fost cea ce şi-a ucis cinci dintre cei șase copii ai săi. Copiii au fost găsiți joi într-un apartament din orașul Bergisches Land, după cum a confirmat poliția din Wuppertal.

Mama, în vârstă de 27 de ani, de orginie germană, s-a aruncat mai târziu în fața unui tren în gara centrală din Düsseldorf, potrivit ministrului de interne din Renania de Nord-Westfalia, Herbert Reul (CDU). Femeia a supraviețuit, însă a suferit răni grave. Copiii morți aveau 8, 6, 3, 2 ani și, respectiv, un an.

Crima a avut loc în cartierul Hasseldelle din Solingen. Cadavrele au fost descoperite într-o clădire de apartamente. Bunica, care locuiește în Mönchengladbach, a fost cea care a alertat poliţiştii. După-amiaza, numeroși polițiști și ambulanțe au putut fi văzuți în fața casei din Solingen, scrie zeit.de.

 

 „Nu știm cum au fost uciși copii”

 

Copiii morți sunt trei fete în vârstă de un an și jumătate, doi și trei ani și doi băieți de șase și opt ani. Fiul de unsprezece ani, care a supraviețuit, a fost luat de membrii familiei. Poliția a spus că nu a reuşit să-l contacteze pe tatăl copiilor. Se spune că mama suspectă l-a condus pe copilul de unsprezece ani la gara centrală din Düsseldorf. Apoi, băiatul s-a dus cu un alt tren la Mönchengladbach pentru a-și vedea bunica. Potrivit anchetatorilor, tânăra de 27 de ani s-a aruncat în fața trenului în jurul orei 14.00.

"Va trebui să o întrebăm pe mamă în legătură cu această crimă, dar în acest moment nu poate fi interogată. Nu știm încă ce s-a întâmplat exact şi de ce, însă este o situație foarte tragică”, a spus purtătorul de cuvânt al poliției, Stefan Weiand, la Solingen.  „Nu știm cum au fost uciși copii”, a mai spus  purtătorul de cuvânt.

Citeste si: Cadavrele a CINCI copii, găsite într-o locuință din Germania

Primarul localităţii, Tim Kurzbach (SPD), a fost vizibil șocat după ce a vizitat locul crimei. "Astăzi este o zi în care noi, la Solingen, suntem foarte triști. S-a întâmplat un act care ne-a atins profund inima", a declarat Kurzbach jurnaliștilor de la fața locului.  Solingen este situat în landul Bergisches, la aproximativ 25 de kilometri de Düsseldorf. Șeful poliției din Wuppertal, Markus Röhrl, care este responsabil pentru Solingen, a transmis că astfel de evenimente nu au mai avut loc în regiunea Bergisch.  Ministrul de Interne de Stat Reul a fost, de asemenea, șocat: „Drama de familie din Solingen mă umple de mare tristețe și în acest moment sunt cu gândurile mele și cu rugăciunea mea cu cinci copii mici care au fost smulși din viață atât de devreme”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel