Italia. Mama româncei de 17 ani, dispărută de o lună de zile, rupe tăcerea: „Cineva o ține cu forța ascunsă!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Elena Miruna Nemțeanu, o româncă în vârstă de 17 ani, a dispărut fără urmă din data de 7 august la Grosseto, un oraș din Toscana, Italia.

Elena a plecat de acasă în jurul orei 20.30, acolo unde locuiește cu părinții și fratele mai mic, și nu a mai venit.

Elena are aproximativ 1,65 m înălțime, părul lung, șaten și ochi căprui. Fata a plecat fără telefonul mobil la ea, iar la momentul dispariției era îmbrăcată cu rochia din fotografie și purta adidași albi

„Ne-au informat că un camionagiu ar fi văzut-o pe fiica mea în urmă cu câteva zile într-un autogrill din Tavarnelle. Trebuie să vedem filmările camerelor de supraveghere pentru a recunoaște-o și sper din toată inima să fie așa. Și încă mă mai gândesc la asta, pentru că eu pe fiica mea o cunosc și știu sigur că este imposibil să lipsească 25 de zile fără să ne anunțe unde este.

Nu are bani, acte și nici telefonul mobil. Obligatoriu este susținută de cineva care acum o ține ascunsă și o obligă să nu ia legătura cu nimeni. Părerea mea este că a avut încredere în cineva care acum o ține cu forța, probabil închisă în vreo casă.

Polițiștii mi-au spus că au găsit mesaje șterse și cu ajutorul tehnologiei încearcă să le recupereze. Câinii folosiți pentru a găsi-o, în schimb, i-au pierdut urma pe via Sardegna. Ca și cum ar fi fost acolo în acea seară și ar fi așteptat pe cineva.

Știu că avea o relație cu un băiat, și el de origine română. Vorbisem despre asta cu câteva zile înainte și i-am spus că nu-mi plăcea relația anormală pe care o aveau. Aș vrea să înțeleg și despre prietenele ei ceva mai mult. Nici ele nu au mai primit niciun semn de la ea. Cum este posibil ca niciuna din ele să nu știe nimic?! Nu aș vrea să fie ceva suspect și aici, să ne ascundă adevărul”, a spus mama Elenei, potrivit lanazione.it.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel