Actrița Carmen Tănase și teoria conspirației: „Cu acest virus este un plan, ținta sunt copiii! Cineva stă la butoane și se joacă“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
sursa foto: Carmen Tănase / Facebook
sursa foto: Carmen Tănase / Facebook

Actrița Carmen Tănase enunță o teorie a conspirației și crede că pandemia de Covid-19 este un plan iar ținta acestuia ar fi copiii, care sunt educați să trăiască într-o lume cu restricții , iar cineva ”stă la butoane și se joacă”. 

„Cred că este mai mult decât un experiment, cred că este un plan. Adică nu există cineva care stă la butoane și se joacă. Nu, există o ordine bine stabilită a butoanelor, așa cred. Eu tot refuz să-mi fie teamă.

Conștientizez că în clipa în care chiar voi fi dominată de frică, partida cu mine este pierdută.

Și atunci refuză să-mi fie teamă, dar mă gândesc cu îngrijorare la copii pentru că am realizat că ei sunt ținta acestei lumi noi - ni se tot spune că trebuie să ne obișnuim cu viața această nouă pe care o s-o trăim. Ce înseamnă viața asta nouă?

Noi avem puncte de reper, noi avem pe ce să ne bazăm, avem un trecut. Am trecut și noi prin dictatură, am trecut prin comunism, prin probleme, prin lipsuri, apoi a venit această libertate, pe care fiecare a înțeles-o cum a vrut, dar am trăit”, a afirmat actrița Carmen Tănase, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel