TIR, lovit în plin de un tren, care avea un singur pasager și doi mecanici

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
TIR, lovit în plin de un tren, care avea un singur pasager și doi mecanici
TIR, lovit în plin de un tren, care avea un singur pasager și doi mecanici

Un accident rutier s-a petrecut între localitatile Comlosu Mare și Teremia Mare din județul Timișoara. În impact au fost implicate un TIR și un tren.

Șoferul tirului, încărcat cu produse alimentare, care circula spre Teremia s-a avântat peste calea ferată, fără să țină cont de Crucea Sfântului Andrei, și a văzut prea târziu trenul care se apropia. Remorca mastodontului a fost lovită în plin de garnitură, târâtă și aruncată lângă linii.

În tren se aflau un singur pasager și doi mecanici. Niciunul dintre ei nu a fost rănit. Din fericire, nici șoferul autocamionului nu a fost rănit, relatează opiniatimisoarei.ro 

„Un bărbat în vârstă de 53 de ani a condus un autotren pe DN 59C dinspre Comloșu Mare spre Teremia mare, iar la trecerea la nivel cu calea ferată nu a respectat semnificația indicatorului stop și a intrat în coliziune cu un tren de persoane, condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Atât mecanicii trenului, cât și șoferul tirului au fost puși să sufle în aparatul etilotest, care a arătat că niciunul nu  consumat alcool.

Prins beat la volan, după o urmărire de mai multe minute, un șofer din județul Vrancea a sunat, joi, la 112 să îi reclame pe polițiști.

 

Un șofer român a sunat la 112 să îi reclame pe polițiști

 

Bărbatul a spus că mașina i-a fost oprită fără drept și a cerut autoplatforma să-i fie dus autoturismul acasă, scrie Mediafax.

Polițiștii din Golești, județul Vrancea, au observat că la o trecere de pietoni de pe DN2 E85, lângă o școală, un șofer nu dădea prioritate unor pietoni.

Polițiștii au vrut să oprească mașina, dar șoferul nu a oprit. Mașina a fost blocată la intrarea pe barajul peste albia râului Siret, în satul Ciușlea, din comuna Garoafa, iar polițiștii au imobilizat mașina și au scos șoferul.

Testat cu etilotestul, a rezultat 0,41mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost informat că nu mai are dreptul să conducă, însă, după ce a plecat de la poliție, a sunat la 112 și a sesizat că polițiștii i-au imobilizat mașina fără drept și vrea o autoplatformă pentru a transporta autoturismul până acasă.

Bărbatul a fost amendat pentru apelarea nejustificată a 112 și i s-a suspendat dreptul de a conduce.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel