Tinere românce cu dizabilități dintr-un centru de plasament, obligate să se prostitueze. Poliția a intrat pe fir după o alarmă falsă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
O gravidă a murit la Spitalul Satu Mare. Medicii au apelat la mascați
O gravidă a murit la Spitalul Satu Mare. Medicii au apelat la mascați

Polițiștii și jandarmii din Timiș fac mai multe percheziții, marți dimineața, între care și la un centru de plasament din Recaș, unde există bănuiala că fete instituționalizate, unele cu handicap, au fost obligate să se prostitueze.

La perchezițiile din Timiș participă polițiști de la Combaterea Criminalități Organizate și jandarmi. Oamenii legii au descins și la Centrul de Plasament din Recaș, unde există bănuiala că ar exista fete obligate să se prostitueze de o rețea de trafic de persoane. 

Surse din anchetă au declarat că fetele, unele cu handicap, ar fi fost forțate să întrețină relații sexuale cu bărbați din localitate și primeau, în schimb, țigări, ducliuri, cosmetice și diverse alte produse.

În urmă anchetei a reieșit că patru tinere care stăteau în Centru au fost convinse, una dintre ele prin amenințare, să se prostitueze. Una dintre tinere era cea care le racola pe colegele ei și le convingea să întrețină relații sexuale cu diferiți bărbați din Recaș. Partidele de amor aveau loc pe câmp, în locuințe sau chiar în parc.

Totul a început după ce, în vara acestui an, o tânăra din Centrul de la Recaș a sunat la 112 susținând că a fost violată. Polițiștii au început imediat cercetările și au desoperit că alarma a fost falsă, dar și-au dat seama că au de-a face cu o grupare ce folosea fetele instituționalizate.

Patru persoane urmează să fie duse la audieri în acest caz.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel