Theodor Paleologu (PMP), gest INCREDIBIL făcut ÎN DIRECT. Și-a sunat angajata și a DEZVĂLUIT totul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Teodor Paleologu (PMP) a anunțat în direct, la B1 Tv, că încasează lunar din activitatea de antreprenor suma de 15.000 de lei.

Candiatul PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu, a fost protagonistul unui moment inedit în direct pe B1TV, în emisiunea „Dosar de politician” moderată de Silviu Mănăstire. Întrebat fiind ce sumă încasează lunar din activitatea de antreprenor, Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale, și-a sunat contabila ÎN DIRECT pentru a afla cifra exactă. După convorbirea cu contabila sa, Theodor Paleologu a mărturisit că încasează lunar suma de 15.000 de lei.

„Eu sunt un om care se ocupă în principal de cursuri, nu mă ocup de contabilitate. Nu am nimic de ascuns”, a spus Paleologu, care, spre surprinderea celor prezenți în studio, și-a sunat contabila chiar în timpul emisiunii.


Explicația dată în direct vine în contextul în care moderatorul Silviu Mănăstire l-a întrebat pe Paleologu ce crede despre faptul că Dan Barna, contracandidatul propus de USR-PLUS, și-a câștigat o mare parte din bani prin contracte cu statul.

„Nu e treaba mea să mă pronunț. Nu știu. Nu am niciun motiv să mă îndoiesc de onestitatea lui Dan Barna. Eu spun un singur lucru. Eu, Toader Paleologu, nu am avut, nu am și nu voi avea contracte cu statul. Pentru că eu sunt un antreprenor pe bune. Sunt pe picioarele mele, nu primesc bani de la stat. Nu vreau recunoașterea statului pentru cursurile pe care le organizez. Nu vreau, nu mă interesează“, a afirmat Paleologu.

„Dan Barna are o altă filosofie de viață, treaba lui. Foarte bine, n-am nimic de obiectat și nu am niciun motiv să pun la îndoială onestitatea lui. Chiar îl voi apăra dacă este necesar, e o chestiune de fairplay. Mi-aș dori să existe același fairplay și din partea lui Hodor, și din partea lui Caramitru, și a altor postaci din partea USR”, a afirmat Theodor Paleologu în emisiunea modeartă de Silviu Mănăstire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel