Teroare în Ilfov: Un bărbat s-a baricadat cu fetița de cinci ani în casă, amenințând că o va ucide; bărbatul și-a bătut și dat afară soția

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat din Ilfov s-a închis în casă cu fetița sa de cinci ani,  amenințând că o va omorî. Înainte, bărbatul a bătut-o și dat-o afară din casă pe mama micuței. Negociatorii încearcă să determine bărbatul să renunțe la planurile sale de mi bine de 19 ore.

Au trecut 19 ore de când bărbatul din Ilfov a pus pe jar oamenii de ordine şi întreaga comunitate. Negociatorii sunt în continuare la faţa locului şi încearcă să îl convingă să renunţe la planul său extrem. Până acum însă nu au reuşit să îl determine să iasă din casă.

Aseară, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a anunţat că un bărbat din judeţul Ilfov şi-a agresat soţia şi apoi s-a baricadat în locuinţă cu copilul în vârstă de cinci ani.

La data de 4 mai 2023, IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soţ şi alungată din locuinţă. Bărbatul s-a baricadat în locuinţă, împreună cu fiul său minor, de 5 ani”, se arată într-o informare transmisă de IGPR.

Un bărbat s-a baricadat cu fetița de cinci ani în casă, amenințând că o va ucide



Conform aceleiaşi surse, la faţa locului au intervenit poliţiştii din Ilfov, luptătorii SIAS, precum şi o echipaje din cadrul ISU.

Până în prezent, bărbatul nu are solicitări. Activităţile sunt în derulare, iar principalul nostru obiectiv îl reprezintă siguranţa minorului”, se mai menţiona în informarea IGPR.

Bărbatul are în jur de 45 de ani, iar vecinii spun că este agresiv. Aceștia spun că scandalul ar fi pornit după ce soția lui i-ar fi spus că vrea să îl părăsească și că o va lua cu ea pe fiica lor în vârstă de doar 5 ani. 

Bărbatul, un fost deținut, amenințat de soție că îl va părăsi

 

Între cei doi a izbucnit un scandal în jur de ora 14:00, iar polițiștii sunt la fața locului de la 15:00. Bărbatul era băut în momentul în care a început scandalul. Potrivit vecinilor, el ar fi un fost deținut, cunoscut ca având probleme cu alcoolul. Aceleași surse spun că ar avea trei butelii în casă și amenință că va arunca totul în aer. Bărbatul a arătat butelia cu care vrea să arunce casa în aer și un cuțit pe masă. Sursele Antena 3 CNN spun că acesta ar fi cerut un singur lucru: să plece Poliția. Între timp, și șeful IPJ Ilfov, Perșinaru Cristian, a ajuns la fața locului.

De mai bine de 19 ore, negociatorii sunt în continuare la faţa locului şi încearcă să îl convingă să renunţe la planul său extrem. Până acum însă nu au reuşit să îl determine să iasă din casă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel