Teodorovici, IRITAT de PROTESTATARII de la PSD: „Sunteţi laş!” / „Vi se pare normală o astfel de abordare? Vi se pare normală?”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, iritat de protestatarii din faţa sediului partidului care îi strigau că este „laş”, a spus, luni seara, că din cauza acestora este o problemă cu funcţionarea instituţiilor statului.

Eugen Teodorovici a fost singurul care a făcut declaraţii după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, fiind întrebat de jurnalişti de măsurile pe care le vizează Guvernul după tragedia de la Caracal.

„Sunteţi laş, domnule Teodorovici! Veniţi să vorbiţi cu noi! Ce le spuneţi părinţilor?", au strigat cei câţiva protestatari aflaţi în faţa sediului PSD care au afişat un banner negru cu mesajul: „Voi le-aţi ucis!", relatează Știrile PRO TV.

„Este clar că sistemul aşa cum este astăzi nu trebuie să mai meargă în felul ăsta. Este o chestiune care se întâmplă din cauza dânşilor, să ştiţi", a spus preşedintele executiv al PSD arătând spre protestatari şi adăugând: „Din cauza celor care se împotrivesc schimbărilor în sistem".

Citește și Dăncilă a FUGIT de la sediul PSD printr-o uşă laterală. E pentru PRIMA DATĂ când evită declaraţiile după o şedinţă CEx

Întrebat cine sunt cei care se împotrivesc, Teodorovici a răspuns: „Poate o să ştim cât de curând concluziile acestei anchete. (...) E vorba de ani de zile în care politicienii de-a lungul timpului au acţionat cum au acţionat".

Corespondentul PRO TV Iuliana Garbacea i-a spus: „Eu văd în stradă oameni nemulţumiţi, care protestează. La ce vă referiţi?"

Replica liderului PSD a fost: „Vi se pare normală o astfel de abordare? Vi se pare normală? În felul acesta? Dar de ce aici şi poate nu la Palatul Cotroceni? STS nu ţine nici de PSD, nici de Guvern".

Despre felul în care au acţionat autorităţile în tragedia de la Caracal, ministrul a declarat: „Ăsta e sistemul în general, nu sistemul făcut de un guvern sau altul. E vorba de ce s-a creat după revoluţie. Această acceptare a lucrului făcut altfel decât legea spune şi nu numai au dus la astfel de situaţii".

Citește și Gabriela Firea, ASALTATĂ de protestatari: "Dormiți bine? Puneți-vă în locul părinților!"

El a mai spus că şefii de la inspectoratele de Poliţie nu trebuie numiţi politic şi că cei de la Olt au fost numiţi de PNL.

Teodorovici a mai spus că discuţia de marţi din CSAT va fi „mai contondentă decât de obicei".

Preşedintele executiv al PSD a mai precizat că nu s-a discutat în CEx de referendumul despre care a vorbit Viorica Dăncilă şi că, probabil, vor veni propuneri legislative de la Comisia de apărare de la Parlament.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel