Tensiuni în OPOZIŢIE, înainte de moţiune. Deputat USR: "PNL nu este USR. PNL are un istoric"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Iulian Bulai deputat USR - Facebook
Iulian Bulai deputat USR - Facebook

Deputaţii dezbat stăzi o moţiune simplă împotriva minsitrului Transporturilor. Iniţiativa este susţinută de PNL şi PMP. Reprezentanţii USR nu au semnat moţiunea simplă pentru că, spun reprezentanţii USR, au aflat din presă despre măsură.

Deputatul USR, Iulian Bulai, a declarat la Realitatea TV că USR nu au ştiut şi că PNL nu le-a cerut să semneze moţiunea.

"Pur şi simplu nu am avut cunoştinţă de această iniţiativă a PNL. Ne-am trezit cu ea în spaţiul public fără să fim întrebaţi sau consultaţi. PNL a mai făcut asemenea iniţiative şi înainte. Credem că oamenii de stat trebuie să fie lideri politici înainte să ajungă la putere, chiar şi în Opoziţie", a declarat Iublian Bulai la Realitatea TV.

 

Iulian Bulai: PNL nu este USR. Are un anumit istoric

 

Deputatul USR a venit cu critici dure la adresa colegilor din Opoziţie:

"Acum două săptămâni am strâns semnături, cei de ls USR şi de la deputaţii afiliaţi şi cu Ponta şi am atacat legea ANAF la CCR. PNL s-a suit în barca USR, fără să aibă vreun merit acolo. I-am chemat alături de noi. 

PNL nu este USR. PNL are un anumit istoric, PNL este condus de un fost minsitru al Transporturilor care nu a făcut autostrăzi până acum, PNL face o campanie agresivă de strângeri de semnături în Moldova pentru A8 şi acum probabil că vor să compenseze singuri, în Parlament, printr-o moţiune simplă", a mai declarat deputatul USR.

 

Iulian Bulai: Nu trebuia să auzim de moţiune din presă

 

Întrebat de moderatorul emisiunii dacă vor vota moţiunea, reprezentantul USR a răspuns afirmativ.

"Bineînţeles că votăm moţiunea. Bineînţeles că eu şi colegii mei vom avea o contribuţie. Dacă sutn oameni de stat, trebuiau săp susţină aceastp iniţiativă împreună cu USR, nu să auzim de ea din presă", a mai reproşat Iulian Bulai colegilor din Opoziţie.

Nu este singurul demers în care USR şi PNL merg pe fronturi separate. Săptămâna trecută, cei de la USR şi PMP au depus o cerere de înfiinţare a unei comisii de anchetă privind măsurile prevăzute în OUG 114. Reprezentanţii USR susţin că liberalii  au refuzat să semneze cererea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel