Tavy Puștiu, manelistul strivit de tren, pare că și-a prevestit sfârșitul: „Într-o zi, trenul greșit...”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Tavy Puștiu, manelistul care a pierit strivit de tren, a postat acum o lună un mesaj teribil pe Facebook, acum o lună: „Într-o zi, trenul greșit...”. Manelistul în vârstă de 29 de ani pare că și-a prevestit sfârșitul.

Un manelist din Ploiești, Tavy Puștiu, a murit duminică într-un cumplit accident în care mașina condusă de soția lui a fost lovită în plin de un tren. Tânărul era pe locul din dreapta și transmitea pe Facebook, live.

Accidentul s-a produs pe Strada Gârlei din Ploiești, în zona Obor, fiind surprins chiar din interiorul mașinii. Trenul a intrat direct în partea dreaptă a autoturismului, în bancheta pe care se afla Tavy Puștiu, care a murit pe loc. Soția lui e în stare gravă la spital.

Pe data de 10 iulie, cu aproximativ o lună înainte să moară în accident, Tavy Puștiu a postat un mesaj, care la vremea respectivă nu părea deloc ieșit din comun. În lumina ultimelor evenimente, însă, cuvintele sale au căzut ca un trăsnet peste toți cei care l-au iubit și apreciat.

„Într-o zi, trenul greșit te va duce la destinația corectă”, a scris tânărul manelist pe contul personal de Facebook. Mesajul i-a făcut pe mulți dintre să creadă că acesta și-a prevestit moartea, venită după impactul devastator cu trenul, de duminică de dimineață, relatează Observator.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel