Tatăl român, bănuit că şi-a ucis băieţelul de 6 ani, reţinut. Mama copilului, plecată în străinătate

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un bărbat din Brădeni, bănuit că şi-a ucis băieţelul în vârstă de 6 ani, a fost reţinut, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

„Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, faţă de tatăl copilului s-a declanşat urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Potrivit sursei citate, bărbatul a sunat vineri la 112 şi a anunţat că fiul său este decedat. Criminaliştii au găsit copilul într-un pat din casă, potrivit IPJ Sibiu.


Tatăl și-a agresat în mod repetat copilul

 

Amintim că un copil în vârstă de 6 ani, din Brădeni, județul Sibiu, a fost găsit mort în pat, vineri dimineața. Polițiștii și procurorii au început o anchetă, iar tatăl a fost audiat, pentru că există informații că acesta și-ar fi agresat copilul în trecut, iar în urmă cu o zi, băut, a căzut peste băiat.

Tatăl copilului a sunat, vineri dimineața, la 112 și a spus că fiul său, în vârstă de 6 ani, este decedat. Polițiștii de investigații criminale și criminaliștii, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au mers la locuința indicată, în comuna Brădeni, județul Sibiu, unde, într-o cameră, pe un pat, a fost găsit trupul neînsuflețit al copilului, în vârstă de 6 ani, fiul apelantului.

Trupul copilului a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor decesului.

Surse din anchetă au declarat că tatăl și-a agresat în mod repetat copilul, iar joi, băut fiind, a căzut peste copil, fiind luată în calcul ipoteza în care părintele ar fi provocat decesul băiatului.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu și se fac cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și încadrării juridice a faptei, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință.

Mama copilului este plecată în străinătate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel