Tatăl adoptiv al Sorinei: "Fata ne-a povestit că a fost pusă să repete ce trebuie să zică"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Tatăl adoptiv al Sorinei îi acuză pe cei alături de care copilul a crescut că au manipulat fata. Mai exact, Sorina le-ar fi povestit un episod la care a fost supusă chiar înainte de a fi luată cu forța din casa asistentului maternal. 

"Sorina ne-a povestit și ce se citește pe alte posturi de televiziune drept interviul judecătorului în faza de fond al copilului este de fapt un raport, un porces verbal făcut de un executor pe care dânșii l-au chemat acasă, l-au angajat și l-au chemat să practice Sorina pentru executarea silită pe care o așteptau de la noi. Sorina ne-a povestit aceste chestii și ne-a zis: "Eu nu am putut să mă joc cu Andreea, cu vecina de peste drum, pentru că am sta acasă să repet cu executorul ce răspunsuri trebuie să dau, că eu vă urăsc". (...) În momentul în care s-a dus Direcția să ridice copilul(...) fără să pună nimeni mâna pe ea, copilul a stat tot timpul în apropierea și de mâna doamnei Șărămăt, a făcut pe ea, domne. Uite, au pus fotografii pe youtube și pe Facebook. A trebuit să le scriu la Youtube și la Facebook să le dea jos, le-am demonstrat că este copilul nostru", a declarat tatăl adoptiv al Sorinei, la Digi24. 

Avocatul familiei îi acuză pe cei care au crescut-o pe Sorina că au încercat să o determine pe fetiță să mintă.

 "În momentul în care acești oameni au știut că au acest plângeri penale au încercat să își facă niște probe, au încercat să arate cum Sorina nu vrea, domne, să se ducă la familia Săcărin. Și atunci au adus acest executor care să constate: uite, Sorina, o întrebăm 1,2,3,4 și răspunde nu vreau. Sorina ne-a povestit cum s-a întâmplat și cum a fost antrenată, cum s-ar spune. Acest proces verbal nu este semnat de Sorina din ce am văzut eu și nici nu cred că Sorina știe și înțelege ce s-a făcut asupra ei în acea zi", a declarat avocata familiei, la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel