Tăriceanu, aplaudat la Congresul PSD: Am luptat împreună împotriva forțelor oculte

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a fost printre puținii lideri de partid prezenți la Congresul Extraordinar al PSD, de sâmbătă, de la Sala Palatului.

Tăriceanu a vorbit despre serviciile secrete, #rezist și mișcările de stradă.

”Nu pot să nu remarc faptul că ne cunoaștem de foarte mulți ani, ne cunoaștem din toate unghiurile, pentru că am fost și opozanți și parteneri. Nu pot să nu-mi amintesc că ați fost partenerii noștri într-o perioadă în care președintele Băsescu a vrut să dărâme Guvernul. Am fost împreună în USL, apoi am fost împreună în opoziție, în guvernarea Cioloș, un Guvern condus de facto de Klaus Iohannis, un președinte al dezbinării. Am fost împreună și apoi, iar acum suntem de peste 30 de luni la guvernare împreună. Nu ne-am luptat doar cu opoziția, ci cu structuri oculte, servicii secrete.

Am luptat împreună împotriva forțelor oculte, despre care toată lumea știe cine sunt: serviciile secrete, care își construiesc mișcări de stradă, partide sau organizații mass media aservite. Patronează ONG și mișcări de stradă #rezistente, produse de inși care își descoperă revolta cetățeanească la ordin. Acest sistem scoate din joben inși de mucava, care sunt apoi impuși românilor drept lideri.”, a spus Tăriceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel