Tânără turistă, atacată de un „monstru” la Roma: „Am crezut că voi muri. Am scăpat doar datorită intervenției unei familii din bloc"

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:

Clipe de groază trăite de o tânără pe străzile din Italia. Fata a povestit cu greu acele momente în care era convinsă că va fi omorâtă: „Am crezut că voi muri. Sunt salvată doar datorită intervenției unei familii din bloc". Torționarul ei a fost arestat.

"Nici măcar un animal nu ar fi mers atât de departe. M-a mușcat de față, mi-a smuls pielea de pe față. Mă mușca de dinți, pe care i-am spălat toată noaptea, ca să uit. Monstrul ăla era deasupra mea, și-a prins mâinile de gâtul meu ca și cum ar fi vrut să mă sugrume, încă mai am vânătăi după zile întregi.”, declară o turistă din Italia.

Tânăra de douăzeci de ani este studentă și victimă a unui atac de nedescris, care ar fi avut loc sâmbătă seara pe Via Principe Eugenio, în zona gării Termini și la doi pași de Piazza Vittorio. 

 

„Am crezut că acel hol era pe cale să devină mormântul meu”

 

Giorgia (este un nume fictiv) a rupt tăcerea după câteva zile de șoc și este hotărâtă să refacă coșmarul trăit în scurta ei călătorie în Roma. Tânăra a declarat că cel mai probabil este în viață doar datorită intervenției unei familii care i-a auzit țipetele și s-a grăbit să vină la ea. Torționarul ei, un bărbat bengalez de 38 de ani, a fost arestat de poliție.

„A fost un moment, când am auzit ușa închizându-se, greoi, în spatele meu, când am crezut că "asta e". Acel hol era pe cale să devină mormântul meu. Iar el, între timp, mă dezbrăca. Acel bărbat este acum în închisoare: trebuie să rămână acolo pentru totdeauna. El este prea periculos.”

Ce s-a întâmplat în noaptea atacului

 

Girogia urma să se întâlnească cu prietenii în oraș, însă fata nu a reușit să mai ajungă. În drum spre ei, o mare nenorocire a venit asupra ei, clipe teribile care aveau să o marcheze pe viață, fizic, dar mai ales psihic.

„Aveam o întâlnire la un club cu un prieten care venea din Milano și cu alte persoane. Tocmai coborâsem din tren și mă îndreptam acolo, la exact 15 metri de locul unde mi-a fost întinsă capcana, urmând locația care îmi fusese trimisă pe WhatsApp. Acum, trenurile sunt rapide, calculasem să prind unul dintre ultimele trenuri, astfel încât să ajung acasă pe la miezul nopții. Adică, nu voiam să întârzii, era o ieșire liniștită.

În schimb, în timp ce treceam prin fața numărului 32 din Via Principe Eugenio, și mai erau și alți oameni acolo, lângă ușa larg deschisă stătea un bărbat îmbrăcat într-o cămașă albastru deschis cu o stemă pe ea, de parcă ar fi fost portarul unei pensiuni. Dintr-o dată mi-a dat o lovitură nebună cu care m-a aruncat în hol. Nu mai înțelegeam nimic: m-a lovit cu piciorul și m-a aruncat de perete", își amintește Giorgia.

 

„Mă mușca, îmi smulgea pielea”


"M-am prăbușit pe jos într-un colț, vedeam parcă un puț de lift, niște scări. S-a urcat deasupra mea, mai întâi a încercat să mă sugrume, mă atingea peste tot, apoi și-a băgat mâna în geanta mea și mă gândeam că în orice moment ar putea scoate un cuțit sau o armă.

Așa că eram pietrificată, îmi era teamă că dacă reacționez mă va ucide și între timp încercam să țip. A fost îngrozitor. Mă mușca, îmi smulgea pielea. Eram mai speriată decât am fost vreodată în viața mea.”, explică cu greu studenta.

Salvarea tinerei din ghearele morții


"Întâmplarea a făcut ca în acea seară un domn să se ducă în vizită la părinții săi în vârstă care locuiesc în clădire. A auzit țipetele și a coborât la parter. Bărbatul s-a dus imediat să se refugieze în apartamentul de la parter, pe care am descoperit că îl împărțea, cred că în calitate de oaspete, nici măcar nu știu dacă în mod regulat sau nu, cu alte persoane.

Bătrânul a sunat la poliție. Mi s-a părut că au trecut minute nesfârșite, foarte lungi, până când au ajuns polițiștii. Dar apoi au avut grijă de mine și m-au ajutat cu multă dragoste și profesionalism. M-au ajutat să îmi dezinfectez rănile, am preferat să nu merg la spital.

Prietenii mei, pe care i-am informat ulterior, mi-au rezervat o cameră de hotel unde m-am putut odihni și recupera puțin după ce am fost la secția de poliție. Mi-au tremurat picioarele toată noaptea. Tipul acela din Milano a fost șocat”, mai spune victima.

Victima nu a ezitat să oficializeze plângerea

 

Giorgia și-a luat inima în dinți și chiar dacă starea ei era critică s-a dus imediat la poliție să raporteze ce s-a întâmplat. Astfel, probabil a salat viețile multor tinere care ar fi putut fi atacate și maltratate ca ea.

„Omul acela este periculos. Apoi l-am văzut cum s-a furișat în acea casă, trebuia să fie prins. Știu că a încercat chiar să fugă. M-am gândit la acei domni în vârstă care locuiau acolo: cum pot fi în siguranță cu o asemenea bestie în clădire? Și câte alte fete trebuie să fi căzut sau ar fi putut să mai cadă în ghearele lui? ", încheie studenta, conform Il Messaggero.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel