Tânără mămică, forțată să-și sape propriul mormânt, apoi ucisă și îngropată: „În ultimul mesaj audio vocea ei era ciudată”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Tânără mămică, forțată să-și sape propriul mormânt, apoi ucisă și îngropată: „În ultimul mesaj audio vocea ei era ciudată”. FOTO: colaj capturi nypost.com
Tânără mămică, forțată să-și sape propriul mormânt, apoi ucisă și îngropată: „În ultimul mesaj audio vocea ei era ciudată”. FOTO: colaj capturi nypost.com

O tânără mămică, în vârstă de 21 de ani, a fost forțată să-și sape propriul mormânt pe o plajă din Brazilia, apoi a fost împușcată și îngropată.

Amanda Albach a fost dezgropată de polițiști după ce ucigașul ei ar fi mărturisit că a ucis-o după ce a fost acuzat de trafic de droguri. Amanda a fost găsită vineri îngropată pe plaja Irapiruba Norte de Laguna, în statul Santa Catarina, din sudul Braziliei.

Cu o zi înainte, doi bărbați și o femeie fuseseră arestați, iar unul dintre suspecți a dezvăluit poliției unde era îngropat cadavrul.

Suspectul ar fi mărturisit, de asemenea, că a ucis victima cu două împușcături după ce a forțat-o să-și sape propriul mormânt, pe 15 noiembrie.

 

Amanda a mers la o petrecere, iar mai apoi a dispărut

 

Amanda a fost văzută ultima dată cu o zi înainte, când a participat la o petrecere în orașul din apropiere, Florianopolis.

Șeful poliției Bruno Fernandes, de la Divizia de Investigații Criminale, a declarat că tânăra, care locuia în Fazenda Rio Grande, în regiunea metropolitană Curitiba, a călătorit la Santa Catarina cu câțiva prieteni pentru a participa la petrecerea aniversară a unui prieten.

„Acești prieteni ai ei au spus că au părăsit petrecerea și nu au mai văzut-o”, susține avocatul familiei victimei, Michael Pinheiro.

Însă polițiștii au constatat „inconcordanțe în declarații”, care au ridicat suspiciuni cu privire la implicarea persoanelor de la petrecere în dispariția tinerei.

 

Rudele Amandei spun că în ultimul mesaj vocal vocea ei era ciudată

 

Tânăra a trimis ultima dată un mesaj audio părinților ei în noaptea de 15 noiembrie.

„Ea a trimis un mesaj părinților ei, în jurul orei 20:40, spunând că se va întoarce la Fazenda Rio Grande în zori. De atunci, nu au mai fost vești despre ea. Telefonul mobil este oprit și Amanda nu a mai accesat WhatsApp de atunci”, mai spune avocatul familiei victimei.

Rudele Amandei au precizat polițiștilor că în ultimul ei mesaj, vocea ei era ciudată și că era vânt pe fundalul mesajului audio.

Unul dintre suspecți ar fi mărturisit că a ucis-o pe tânără la scurt timp după ce a trimis mesajul audio.

 

Amanda i-ar fi făcut o fotografie criminalului ținând o armă în mână

 

„Unul dintre cei investigați s-a simțit inconfortabil pentru că și-a dat seama că Amanda le-a spus terților că este implicat în trafic de droguri. El a adăugat că ea ar fi făcut o fotografie a suspectului ținând o armă și a trimis-o oamenilor”, susțin autoritățile.

„Nu i-a plăcut această situație și, prin urmare, a decis să-i ia viața”, a precizat șeful poliției.

Ancheta este în derulare. În prezent, nu este clar dacă toți cei trei suspecți au fost acuzați.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel