Tânără de 16 ani, atacată și mușcată de un câine agresiv, în timp ce mergea pe stradă

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

O tânără de 16 ani a fost mușcată, joi seara, de un câine pe o stradă din Tulcea.

 

Jandarmii din Tulcea au fost solicitați joi seara, prin apel la 112, să intervină în cazul unei fete mușcată de un câine, scrie mediafax. Astfel, aceștia au ajuns imediat la fața locului. Acolo, pe o stradă din Tulcea, au găsit o adolescentă de 16 ani, speriată, care a declarat că, în timp ce se îndrepta către centrul orașului, a fost mușcată în zona gambei stângi de un câine.

Tânăra a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD, fiind în afara oricărui pericol.

În acest caz, jandarmii au continuat verificările și au identificat proprietara câinelui. Aceasta a declarat că se afla cu câinele la plimbare, iar la un moment dat acesta a zărit un alt câine în zonă, animalul a alergat către acesta și a mușcat o persoană care se deplasa pe drum. Femeia a luat câinele și l-a dus în curtea unui imobil situat pe aceeași stradă unde s-a petrecut incidentul.

În urma verificărilor, pe numele proprietarei au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvâșirii infracțiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, scrie Mediafax.

 

O româncă a fost sfâșiată de câinele vecinului, scăpat din lanț

 

Un caz tragic a avut loc și cu câteva zile în urmă, când o femeie din județul Vâlcea, a murit în curtea vecinului ei, mușcată de câinele acestuia.

Potrivit autorităților,  femeia era din comuna Stoenești, județul Vâlcea. Aceasta a murit în curtea vecinului ei, mușcată de câinele bărbatului, care a rupt lanțul când a văzut-o și s-a repezit la ea, scrie antena3.ro. Astfel, din primele cercetări, polițiștii au stabilit că femeia a vrut să se ducă în curtea vecinului.

Acolo, în curtea vecinului, se aflau cele două animale. Câinii erau legați, fiind doi câini din rasa Rottweiler. Când aceștia au văzut că femeia intră în curtea stăpânului lor, unul dintre ei a rupt lanțul și a mușcat-o de picior și de mână pe femeie. 

Aceasta nu a avut nicio șansă în fața animalului, iar în urma mușcăturii provocate de atacul câinelui, femeia a pierdut mult sânge și, în cele din urmă, aceasta a decedat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel