Tânăr român dat dispărut, găsit mort într-o râpă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Tânăr român dat dispărut, găsit mort într-o râpă. FOTO: captură VIDEO alba24.ro
Tânăr român dat dispărut, găsit mort într-o râpă. FOTO: captură VIDEO alba24.ro

Un motociclist din Cisnădie, despre a cărui plecare voluntară a fost sesizată joi Poliţia din Sibiu, a fost găsit decedat într-o râpă din apropierea DN67C, pe Valea Sebeşului, fiind deschisă o anchetă în vederea stabilirii circumstanţelor exacte în care a survenit moartea acestuia, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de joi, IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu, într-o direcţie necunoscută, a unui tânăr, de 31 de ani, domiciliat în oraşul Cisnădie. Poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către soţia tânărului cu privire la faptul că, în seara de miercuri, acesta a plecat voluntar de la domiciliu, pentru a se plimba cu motocicleta personală, fără a mai reveni acasă.

Tânărul a fost găsit decedat, în noaptea de joi spre vineri, în apropierea DN 67C, pe raza satului Căpâlna, comuna Săsciori, în judeţul Alba.

„Motocicleta a fost depistată în apropierea tânărului, iar din investigaţiile preliminare efectuate de către poliţişti nu au rezultat indicii care să sugereze faptul că tânărul ar fi fost victima unei infracţiuni comise cu violenţă. Trupul sibianului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba pentru efectuarea autopsiei. Poliţiştii din cadrul IPJ Alba au deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanţelor exacte în care a survenit decesul tânărului”, menţionează IPJ Alba.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost extras din râpă de salvamontişti şi pompieri militari.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel