Tânăr, reţinut pentru act sexual cu un minor şi violenţă. Iubita sa cu cinci ani mai mică a depus plângere

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat de 19 ani din Argeş a fost reţinut pentru act sexual cu un minor şi violenţă în familie. Acesta va fi prezentat marţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Tânărul de 19 ani care şi-a abuzat concubina cu patru ani mai mică decât el.  "Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de act sexual cu un minor şi violenţă în familie sub aspectul lovirii, şi au reţinut un tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate", precizează IPJ Argeş. Din cercetări s-a stabilit că, în perioada ianuarie - martie, tânărul ar fi locuit împreună cu o minora, în vârstă de 15 ani, cu care ar fi întreţinut raporturi sexuale, scrie adevarul.ro.

"În ziua de 16 martie, pe fondul unor neînţelegeri, acesta ar fi lovit-o", precizează IPJ Argeş. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Dacă fata nu-şi va retrage plângerea, individul va răspunde penal.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel