Tânăr din Alba, găsit mort pe stradă, la Sibiu. Trecătorii au sunat disperați la 112

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un tânăr din județul Alba a fost găsit fără viață pe o stradă din municipiul Sibiu, joi seara. Din primele date, i s-ar fi făcut rău într-o mașină. Bărbatul, găsit de trecători, era întins pe carosabil, lângă autoturism.

Potrivit IPJ Sibiu, joi 23 septembrie, în jurul orei 23.00, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată despre faptul că, pe bulevardul Corneliu Coposu, în apropierea intersecției cu strada Berăriei, pe carosabil, se află o persoană decedată. 

Ajunși la locul indicat, polițiștii au identificat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din județul Alba, decedat în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către un echipaj medical. Din primele informații obținute de către polițiști a rezultat faptul că tânărului i s-ar făcut rău în timp ce se afla într-un autoturism, nefiind constatate urme de violență, scrie alba24.ro.

Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul  de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor exacte care au dus la deces. La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Potrivit unor surse, tânărul este din Războieni-Cetate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel