Tânăr din Alba, arestat pentru act sexual cu un minor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un tânăr acuzat că a întreţinut raporturi sexuale cu un minor, prin constrângere fizică, a fost arestat preventiv, potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj.

Potrivit sursei citate, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi a solicitat instanţei de judecată, respectiv Judecătoriei Blaj, arestarea preventivă a unui inculpat aflat în stare de reţinere, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

"Judecătoria Blaj a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28.06.2021 şi până la data de 27.07.2021 inclusiv. Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, la data de 26.06.2021, prin constrângere fizică, inculpatul a întreţinut raporturi sexuale cu o persoană vătămată minoră", se arată în comunicat.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale, precizează procurorii. 
Urmărirea penală este efectuată de organele de cercetare penală din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Blaj, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel