Tânăr bătut până la inconștiență de un polițist, în fața unui club

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un polițist din județul Bihor s-a ales cu dosar penal și este cercetat disciplinar după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, s-a încăierat cu un tânăr în fața unui club, l-a trântit la pământ și l-a luat la pumni, inclusiv după ce acesta a rămas inconștient.

Un polițist și-a bătut crunt prietenul și a continuat să îl lovească chiar și după ce a leșinat. Potrivit ebihoreanul.ro, agentul principal Paul J. lucrează la Secția Rurală de Poliție Valea lui Mihai, și petrecuse noaptea în club cu un grup de tineri din Chișcău, inclusiv cu victima, Beniamin, care îi este prieten și vecin.

Din înregistrare se vede că între cei doi s-a iscat o ceartă în față clubului, iar la un moment dat, polițistul a tăbărât asupra tânărului și l-a trântit la pământ.

În cădere, victima s-a lovit puternic la cap și a leșinat. Speriați, martorii au sărit să îl ajute pe Beniamin, care a fost lovit cu pumnii inclusiv când era inconștient, la pământ.

Tânărul lovit de polițist a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, iar marți a depus plângere la Poliție.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisarul șef Alina Farcuta, a declarat pentru ebihoreanul.ro că "la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor nu sunt tolerate astfel de comportamente" și că șefii instituției au dispus "efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel