Tabără de rromi din centrul Londrei, DISTRUSĂ de polițiști. Ascundeau plasme și aparatură electronică în corturi

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O tabără de români de etnie rromă din centrul Londrei a fost distrusă de poliţie. Aceștia aveau televizoare cu ecran plat în corturi, iar evacuarea lor s-a făcut cu scandal. 

Polițiștii britanici au intrat în forţă într-o tabără de rromi fără adăpost, aceştia locuind în corturi într-o zonă extrem de bogată a capitalei britanice. Mai mulți bărbaţi, femei şi copii locuiau în zona Marble Arch şi Park Lane, scrie publicația Daily Mail.

Evacuarea rromilor a fost posibilă după ce poliţia a obtinut o ordonanţă judecătorească. Majoritatea nu aveau locuri de muncă, dar corturile erau pline de obiecte precum tigăi, oale și aparatură electronică de valoare, cel mai probabil furate, susțin autoritățile.

Mai mult, aceștia avea și câteva televizoare cu ecran plat. Unul dintre rromi le-a spus polițiștilor că intenţiona să vândă televizorul ca să facă rost de bani să revină în ţară.

Autoritățile mai spun că de când a apărut tabăra în zonă, s-au înmulțit îngrijorător furturile, lucru inacceptabil în cartierul de lux Mayfair.

 (w670)

sursa foto: DailyMail

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel