Sute de români, blocați ore în șir pe Otopeni după ce au aterizat de la Amsterdam: „Suntem închiși”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Sute de oameni au stat blocaţi ore în şir în avion, dar şi pe aeroportul Otopeni după ce au aterizat cu o cursă TAROM de la Amsterdam.

Unul dintre pasageri a declarat că nu li s-a pus la dispoziţie nici mâncare, nici apă, iar cei care trebuiau să îi preia pentru a îi conduce în carantină s-ar fi certat pe proceduri.

„Sunt plecat de 30 de ore cu familia din SUA, am avut escală la Amsterdam, am fost preluați de o aeronava TAROM, în aeronavă era plin, 150 de pasageri, ne-au pus la dispoziție patru sticle cu apa și o pungă cu pahare de unică folosință.

Am stat 2 ore în avion pentru că nu se știa ce proceduri trebuie indeplinite, au venit 2 sau 3 mașini SMURD, au venit și mașini de poliție , SMURD, ulterior a venit și un autobuz si ne-au coborât cate 30 de persoane și ne-au dus către zonele de triere.

Iar acum de cel puțin o oră și jumătate suntem într-o zonă în care așteptăm să vină niște autobuze să ne preia, să ne ducă în locurile de carantina , suntem închiși în vreo 3 zone, cred că suntem undeva la vreo 200 de persoane, suntem închiși, nu este nimeni și avem niște dozatoare de apă dar nu avem pahare”, a povestit românul la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel