Sumarul evenimentelor de astăzi, 27 octombrie: Cele mai importante titluri ale zilei

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Știri Diaspora îți prezintă o sinteză a celor mai importante titluri ale zilei de marți, 27 octombrie.

- Bilanţ Coronavirus, 27 octombrie. RECORD la numărul de DECESE: 4.724 de noi cazuri de coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, în România, potrivit datelor Grupului de Comunicare Strategică. 104 oameni aau decedat.

- Klaus Iohannis, mesaj după recordul sumbru de astăzi: „Situația se agravează!”: „Situația epidemiologică se agravează din păcate constant. În ultima zi am avut peste o sută de români care au pierdut lupta cu virusul. Ne așteaptă o perioadă foarte dificilă!

- Italia. Proteste violente la Roma. Haos în Piazza del Popolo. Poliţia intervine cu tunuri cu apă. 

- Spania. Mai mulți români au răpit și obligat o femeie să se prostitueze: „Dormea ​​cu mâinile și picioarele legate”: Nouă bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 21 și 69 de ani, de naționalitate română, bulgară, marocană, ucraineană și spaniolă, sunt acuzați de infracțiuni de agresiune sexuală, amenințări grave, detenție ilegală, apartenență la o organizație criminală și introducere în prostituție, în Spania.

- Nelu Tătaru: Prima tranșă de vaccin anti-Covid vine în România la sfârșitul lunii decembrie. Începe vaccinarea: Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat marți că primele doze din vaccinul anti-Covid vor ajunge în România la sfârșitul lunii decembrie, iar din ianuarie ar urma să înceapă vaccinarea personalului medical.

- Italia. Șofer român de TIR, mort la volan: „A fost un adevărat erou! A evitat masacrul!”

- Franța aproape de un LOCKDOWN TOTAL: Macron anunță mâine noile restricții, după RECORDUL NEGRU înregistrat azi - peste 500 de MORȚI

- Italia. Badantă româncă, anchetată în cazul morții pensionarului pe care îl îngrijea: L-ar fi abandonat pe podea 3 zile: Maria P., o badantă româncă din Calangianus,  provincia Sassari, regiunea Sardinia, Italia, este acuzată de neglijență după ce l-ar fi lăsat pe pensionarul pe care îl îngrijea 72 de ore singur, pe podea, în cele din urmă acesta murind.

- Germania. Ministru, previziune SUMBRĂ: "Am putea ajunge la 19.200 de cazuri zilnice până la Crăciun" 

- Italia. O româncă a stors 20.000 de euro de la italianul cu care a avut o relație: "Dă-mi 800 euro pe lună sau îi spun tot soției":O româncă a fost arestată în Italia, după ce l-a șantajat pe bărbatul cu care a avut o relație și a obținut peste 20.000 de euro. Italianul i-a plătit acesteia o sumă de bani lunar, până n-a mai avut de unde și a mers la poliție. 

- Tatăl fetiţei românce de 3 ani, moartă în carnagiul de la Vaslui, urlă de durere: „Doamne, unde mă duc? Ancuţa mea, Ancuţa... copiii noştri”: O înregistrare video realizată la scurt timp după carnagiul înregistrat luni seara pe Drumul European 581, în judeţul Vaslui, îl surprinde pe unul dintre şoferi, grav rănit, în stare de şoc, în timp ce încearcă să-şi salveze soţia inconştientă.

- Mihai Mărgineanu sare în apărarea lui Dan Bittman: "Oile nu ascultă! Doar înjură"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel