"Substanțele vegetale" primite din Spania l-au trimis direct la închisoare. Tânăr, prins în flagrant când ridica coletul

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud şi procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Bistriţa-Năsăud au prins în flagrant delict o persoană bănuită de complicitate la introducerea în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc. 

La data de 15 iunie, într-o staţie de distribuţie a carburantului din municipiul Cluj-Napoca, poliţiştii au depistat un tânăr, de 26 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce ar fi ridicat un colet expediat din Spania, prin intermediul unei societăţi de transport internaţional.

În urma controlului efectuat, poliţiştii au descoperit un bagaj, în care se aflau 4 pachete vidate, ce conţineau o substanţa vegetală de culoare verde. În urma analizelor de laborator, a rezultat faptul că este vorba de 4 kilograme de cannabis.

De asemenea, au mai fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, un dispozitiv de mărunţit tip grinder, mai multe fragmente de cannabis sub formă de muguri, două telefoane mobile, două cartele telefonice şi 1.600 de euro.

Tânărul a fost condus la audieri, ulterior fiind reţinut pentru 24 de ore, prin ordonanţa procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T.- B.T. Bistriţa-Năsăud, acesta fiind cercetat pentru complicitate la introducerea în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

În cursul zilei de astăzi, va fi prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud, în vederea arestării preventive.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel