Studentă româncă, moartă după două săptămâni de chinuri

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Studentă româncă, moartă după două săptămâni de chinuri. FOTO: captură stirileprotv.ro
Studentă româncă, moartă după două săptămâni de chinuri. FOTO: captură stirileprotv.ro

Mihaela avea 21 de ani și urma cursurile Facultății de Medicină. Mama ei spune că a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Galați joi, 28 octombrie, cu dureri de spate.

Acolo a primit de două ori diagnosticul de “lombosciatică”. Familia susține însă că fata a murit din cauza unei infecții în zona perianală, pe care medicii nu ar fi descoperit-o la timp.

I-au fost prescrise calmante pentru dureri de spate, dar în zadar. În urmă cu două zile, tânăra și mama ei au descoperit infecția, la baie, iar medicii ar fi înțeles abia atunci că au în față un caz de extremă urgență.

„Doamnele de acolo mi-au zis: “Aa, pentru o durere de spate veniți iar?”, dar eu, făcându-i o poză cu acest abces, i-am arătat doamnei doctor și, pe urmă, când a văzut, s-a schimbat la 180 de grade: “Chemați repede chirurgul, că fata asta are abces și o să moară”.”, spune mama fetei, la Știrile PRO TV.

La scurt timp, tânăra a leșinat. Mama fetei, furioasă pe medici, a luat-o acasă, însă starea ei se înrăutățea. Duminică dimineață, Mihaela s-a întors la spital cu stări de vomă și febră mare. A fost operată, însă la scurt timp organele sale au început să cedeze pe rând. Duminică, studenta de 21 de ani s-a stins din viață.

Reprezentanții spitalului susțin că Mihaela ar fi beneficiat de toate îngrijirile medicale și investigatiile necesare. Mama tinerei a depus o plângere și vrea să sesizeze și Parchetul.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel