Stelian Ion, SHOW în Parlament: "Românii nu v-au votat să distrugeți justiția și să vă apărați infractorii"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Deputatul USR Stelian Ion lansează un atac dur la adresa lui Tudorel Toader de la tribuna Camerei Deputaților. 

Imediat după ce deputații au votat moțiunea simplă pe Justiție, deputatul USR Stelian Ion a ținut un discurs de la tribuna Camerei Deputaților.

"Nu avem ministru al Justiției, avem instituția avocatului lui Liviu Dragnea și al corupților. Cu asta se ocupă în ultimul timp Tudorel Toader și toate ordonanțele pe care le redactează sunt în această direcție.

Ordonanțele promise pentru adoptarea modificărilor la Codul Penal și de Procedură Penală sunt în interesul lui Liviu Dragnea și îl vor scăpa pe acesta de dosare penale. De asemenea ordonanțele promise referitoare la completurile de 5 judecători redeschid toate dosarele, inclusiv dosarul lui iviu Dragnea. Despre asta vorbim acum.

De aceea este nevoie de referendum pentru Justiție, pentru a tranșa o dată pentru totdeauna această chestiune și pentru a demonstra foarte clar că românii nu v-au votat să distrugeți justiția și să vă apărați infractorii", a declarat Stelian Ion de la tribuna Parlamentului.

Moţiunea simplă pe Justiţie a fost respinsă, miercuri, de plenul Camerei Deputaţilor. S-au înregistrat 126 voturi pentru, 148 contra şi două abţineri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel