Ștefania Costache acuză un medic stomatolog de abuz sexual. Lolrelai, noi dezvăluiri

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Ștefania Costache cunoscută sub numele de Lolrelai, fostă concurentă la IUmor, a povestit  episodul traumatizant pe care l-a trăit în urma unei vizite la dentist.

Ștefania Costache susține că medicul stomatolog din Capitală a drogat-o și, ulterior, a dus-o în apartamentul lui, unde a violat-o.

„Domnul dentist m-a abordat pe Instagram. Am avut o discuţie cu el. Ne-am şi văzut  să vedem ce se poate face în cazul meu, eu având nişte probleme destul de mari cu dantura. Dacă în cazul meu pot fi găsită o anumită vină a victimei, să spunem că eu nu am fost destul de precaută, nu a o problemă. Ştiu opinia publică. Dacă în cazul meu se poate găsi această vină, că de ce am răspuns unui medic stomatolog pe o reţea de socializare, de ce am acceptat să mă văd cu un medic stomatolog înainte să ajung la cabinet. Există victime în momentul de faţă.

Una dintre ele nu avea absolut nicio şansă să se apere. Nu putea să fie mai precaută decât a fost. Vorbim de o doamnă măritată, care nu este persoană publică şi care nu se expune în niciun fel, care a ajuns la dânsul în cabinet în urma unei radiografii într-o policlinică de stat.

 

Lolrelai: „Am depus plângere”

 

Dânsa a avut parte de o întâmplare asemănătoare, doar că nu a ajuns şi acasă la domnul doctor, însă din ce îşi aminteşte, căci şi dânsa are pierderi de memorie din ce s-a întâmplat în cabinet, a fost ţinută două ore în cabinet, iar prima amintire pe care o are după ce i s-a făcut rău, după ce a avut aceeaşi stare pe care am avut-o şi eu, s-a trezit cu pantalonii desfăcuţi pe scaunul doctorului, cu părul desfăcut. Ştie că a fost pipăită, dar alte amintiri nu are şi i-a fost rău tot restul nopţii.

M-am întâlnit cu stomatologul o dată, când ne-am întâlnit să discutăm ce să facem şi o dată în cabinet când mi-a făcut un detartraj, unde totul a decurs normal. 

Atât eu cât şi televiziunea nu a dat public numele presupusului vinovat. Femeile pur şi simplu s-au regăsit în experienţa mea şi sunt destul de multe şi unele dintre ele de acum şapte ani. A doua zi după ce s-a întâmplat am depus plângere. Am mers şi la INML. Aseară am aflat în direct, că nu au fost plătite analizele de Poliţie, nici până în ziua de azi”, a povestit Lolrelai, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel