SRI participă la ancheta exploziei de la Arad. Ce arată primele cercetări. A fost sau nu atentat terorist?

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Serviciul Român de Informaţii realizează, împreună cu specialiştii Institutului Naţional de Criminalistică, expertiza pirotehnică în urma exploziei de la Arad, iar primele cercetări demarate exclud ipoteza unui atentat terorist.

Potrivit SRI, urmează a fi analizate în laborator probe de la faţa locului.

Citește și O persoană, găsită moartă într-o mașină incendiată. ISU: „Din cauza deteriorării victimei, nu s-a putut stabili dacă e bărbat sau femeie”

„SRI participă la ancheta desfăşurată de Poliţia Română şi, împreună cu specialiştii de la Institutul Naţional de Criminalistică, se realizează expertiza pirotehnică. Au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanţe au fost folosite şi au facilitat aprinderea. Primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist”, precizează sursa citată.

Citește și El este Ioan Crișan, omul de afaceri român, mort după ce mașina sa a explodat: Era fostul socru al unui deputat

O maşină a explodat în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, sâmbătă dimineaţă, iar înăuntru a fost găsită de pompieri o persoană carbonizată. Poliţiştii cred că autoturismul a fost incendiat. Bărbatul aflat în maşină, care a decedat, este un cunoscut om de afaceri local, Ioan Crişan, au declarat surse din rândul anchetatorilor. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel