Sportivul aplaudat de români, mort în cutremurul din Turcia, alături de soția însărcinată și de copil

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sportivul aplaudat de romani, mort în cutremurul din Turcia, alături de soția însărcinată și de copil
Sportivul aplaudat de romani, mort în cutremurul din Turcia, alături de soția însărcinată și de copil

Handbalistul turc Cemal Kutahya, fost jucător la CSU din Suceava, a fost găsit mort sub dărâmăturile casei sale, în Turcia, alături de trupurile fără viață ale soției sale și a fiului lor. 

În după-amiaza zilei de 6 februarie, reprezentanții Clubului Sportiv Universitar din Suceava anunțau pe rețeaua de socializare că Cemal Kutahya „a fost prins sub dărâmături împreună cu soția și copilul său”, după cutremurul care avusese loc în Turcia la primele ore ale dimineții, și că cei trei „sunt căutați de echipajele de salvare”, informează Observator

2. -imagine fara descriere- (sportivul-aplaudat-de-romani--mort-in-cutremurul-din-turcia--alaturi-de-sotia-insarcinata-si-de-copil-2.jpg)

 

Cemal Kutahya, găsit mort sub dărâmăturile casei, alături de soția însărcinată și fiul lor

 

Aseară, după o săptămână de la cutremurele care au ucis peste 37.000 de oameni, Federația Turcă de Handbal a anunțat că Cemal a fost găsit mort sub dărâmături. 

 

Potrivit impresarului său, sub ruinele casei au fost găsite şi trupurile băieţelului şi soţiei lui Cemal, care era însărcinată în 5 luni. 

„În cursul zilei de astăzi a fost găsit trupul neînsufleţit al fostului nostru jucător Cemal Kutahya. Acesta a fost prins sub dărâmături, după cutremurul care a avut loc în urmă cu o săptămână în Turcia. Potrivit impresarului său, au fost găsite şi trupurile băieţelului şi soţiei lui Cemal, care era însărcinată în 5 luni. Decesul sportivului a fost confirmat şi de Federaţia Turcă de Handbal. 'Am aflat cu profundă tristeţe vestea morţii dragului nostru Cemal Kutahya, căpitanul echipei noastre naţionale de handbal masculin, şi a fiului său, Cinar Kutahya, care au rămas sub dărâmăturile casei în care locuiau în Antakya. Condoleanţele noastre! Vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a onora numele lui Cemal Kutahya, care ani de zile a reprezentat cu succes ţara noastră la cel mai înalt nivel. Mulţumim, Cemal, pentru tot ce ai făcut pentru ţara noastră. Nu te vom uita”, se arată în mesajul Federaţiei Turce de Handbal. 

„Suntem onoraţi că te-am cunoscut. Odihneşte-te în pace”, a transmis CSU Suceava pe Facebook. 

În vârstă de 32 de ani, Cemal Kutahya a făcut parte din lotul CSU Suceava în sezonul 2021-2022. Ulterior, sportivul turc s-a întors în țara natală, la Hatay SK, grupare care ocupă primul loc în Superliga din Turcia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel