Spania. Zeci de români care au ocupat ABUZIV locuințele, alungați de o grupare specială: „Vecinii vor dormi liniștiți după opt luni“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Desokupa, o grupare specializată în evacuarea chiriașilor ilegali și recuperarea proprietăților a reușit să scoată dintr-un imobil ocupat abuziv nu mai puțin de 30 de români care stăteau acolo de la finele anului trecut.

Desokupa  a reușit să recupereze,  în doar 48 de ore, trei clădiri industriale din cartierul Sant Andreu, situat în inima Barcelonei. Compania a reușit să recupereze peste 1.000 de metri pătrați de proprietate industrială în care au trăit 30 de români în condiții de risc deosebit de prăbușite,  electrocutare și care, în plus,  a cauzat numeroase probleme vecinilor.

Daniel Esteve, fondatorul companiei Desokupa, a dat asigurări că „vecinii sunt încântați” de performanțele companiei sale: „Astăzi vor dormi liniștiți după opt luni”, adaugă el.

Fenomenul ocupării abuzive a proprietăților a fost agravat de pandemia Covid-19, care a determinat ca numărul ocupanților abuzivi să se ridice la niveluri alarmante care au determinat reacția clasei politice, relatează Altavoz de Sucesos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel