Spania. Un român și-a înjunghiat prietenul de pahar, enervat că acesta nu a cumpărat suficientă bere

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român în vârstă de 43 de ani a fost arestat în Spania, după ce și-a înjunghiat prietenul, supărat că nu a cumpărat suficientă bere. 

Poliția Națională și Poliția Locală din Coslada au arestat, în dimineața de joi, 06 ianuarie, un bărbat de 43 de ani, de naționalitate română. Acesta e acuzat că a înjunghiat un compatriot în braț și l-a rănit grav. 

Potrivit publicației locale MiraCorredor, incidentul s-a petrecut în noaptea de joi, 06 ianuarie. Trei prieteni s-au adunat la o petrecere, iar unul dintre ei a coborât să cumpere o băutură la un bazar. Când a urcat înapoi în apartament, unul dintre colegii lui i-a reproșat că nu a adus "suficientă bere” pentru toată noaptea și astfel a început o ceartă .

Victima a pierdut foarte mult sânge și a fost transportată la spital

 

Cearta a degenerat într-o luptă între cei doi, iar unul dintre ei l-a înjunghiat pe altul în braț provocând o rană foarte gravă. Victima a început să sângereze abundent, așa că prietenii au sunat la 112.

Primii sosiți la fața locului au fost agenții Poliției Naționale și Municipale. Unul dintre agenții de poliție a reușit să oprească sângerarea făcând un garou și oprind pierderea de sânge. Ulterior au sosit medicii SUMMA.

Paramedicii l-au tratat pe rănit și l-au transferat în stare gravă la Spitalul La Princesa din Madrid, unde a fost internat. Polițiștii, la rândul lor, l-au reținut la locuință pe presupusul agresor, care a fost transferat la secția de poliție.

La momentul conflictului, cei implicaţi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, au confirmat surse din poliție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel