Spania. Un român și un marocan, acuzați că au violat și jefuit o tânără. Procurorii cer ani grei de închisoare

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Juan de Dios a fost asasinat de un român pentru o posibilă răzbunare: "Tot poporul știa că într-o zi va veni asta"
Spania. Juan de Dios a fost asasinat de un român pentru o posibilă răzbunare: "Tot poporul știa că într-o zi va veni asta"

Polițiștii spanioli au arestat, vineri, un marocan acuzat că a violat și tâlhărit o femeie în Ourense (Galicia). La audieri, bărbatul a cedat imediat și a l-a "turnat" pe românul care a participat și el la infracțiune. 

Potrivit procurorilor, sub amenințarea unui cuțit, cei doi inculpați au forțat victima să se dezbrace, au violat-o și bătut-o. După ce au terminat agresiunea sexuală, ambii inculpați au forțat victima să le dea tot ce avea, obținând astfel 96 de euro în numerar, un telefon mobil și două carduri bancare, relatează elfarodeceuta.es.

În stare de șoc, victima a mers la poliție și a povestit tot ce i s-a întâmplat, însă nu a putut să dea prea multe detalii care să ducă la prinderea agresorilor. Totuși, după 5 zile, oamenii legii l-au identificat și reținut pe marocanul de 33 ani care a mărturisit fapta.

Pe banca acuzațiilor va sta și un român, complice la oribila faptă.

Procurorul solicită o pedeapsă de 11 ani și jumătate de închisoare, precum și 360 de euro de amendă. Următorul termen în acest proces se va desfășura pe 26 februarie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel