Spania. Un român, capul unei bande de hoţi. Dădeau spargeri noaptea, când toţi dormeau

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
garda_civila_spania
garda_civila_spania

Garda Civilă a destructurat un grup specializat în jefuirea caselor locuite. Hoţii acţionau în timpul nopţii, intrând prin ferestrele lăsate deschise, din cauza zăpuşelii.

 

Banda, formată dintr-un bărbat de 45 de ani de origine română, care era şi capul bandei, precum și trei albanezi, cu vârste cuprinse între 25 și 27 de ani,  acţiona în provinciile Toledo, Ciudad Real și Madrid. Intrau în case, în timpul nopţii, de unde furat bani şi obiecte de valoare.

Anchetele au început în iulie, când a fost detectată o creștere a acestui tip de infracțiuni. Agenții de la Garda Civilă au descoperit că această bandă profita de căldura verii pentru a intra, noaptea, prin ferestrele deschise, ale caselor situate în zone rezidențiale.

Odată ajunşi în case, hoţii reuşeau să pună mâna pe cele mai valoroase obiecte în doar câteva minute și să fugă nedetectați de proprietarii casei care dormeau liniștiți, scrie canarias7.es.

Ancheta nu au fost ușoară, deoarece grupul folosea maşini, înmatriculate pe alte nume. În perchezițiile domiciliare efectuate în timpul operaţiunii de arest, poliţiştii au găsit bijuterii, bani în numerar, telefoane mobile, ceasuri și genți, precum și trei vehicule  care erau foloseau de hoţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel