Spania. Un român arestat, după ce a agresat sexual o angajată de la Spitalul Universitar din Navarra

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Spania. Un român arestat, după ce a agresat sexual o angajată de la Spitalul Universitar din Navarra
Spania. Un român arestat, după ce a agresat sexual o angajată de la Spitalul Universitar din Navarra

Un român a fost arestat de poliție, după ce a agresat sexual o femeie care lucra la Spitalul Universitar din Navarra, Spania.

Poliția spaniolă a arestat un bărbat de naționalitate română din Pamplona ca presupus responsabil de o agresiune sexuală asupra unei femei care era angajată la Spitalul Universitar din Navarra. Vineri a avut loc o adunare a lucrătorilor spitalului, care au dorit să-și exprime "sprijinul necondiționat" pentru victimă.

În declarații făcute presei, Rosa Cuevas, o colegă de-a reclamantului, și-a arătat "solidaritatea totală" pentru angajata spitalului, căreia i-a transmis că "suntem aici cu tine, te susținem pe deplin și aceasta este o demonstrație că împreună trecem peste orice."

Vezi și: Scene de groază într-un cub din Ibiza: Un român a dat buzna cu o drujbă pornită și a amenințat clienții: „O să plătiți cu toții!“

 

Violatorul în serie din Guipúzcoa se întoarce în fața judecătorului.

 

Violatorul în serie din Guipúzcoa se întoarce în fața judecătorului pentru a 3-a oară. Bărbatul, aflat deja în închisoare pentru infracțiuni de agresiune sexuală cu pedepse de 9 și 12 ani de închisoare, va trebui să răspundă în fața Tribunalului din Guipúzcoa pe 19, 20 și 21 septembrie, fiind acuzat că a violat alte trei femei în 2012 și 2013.

Una dintre noile infracțiuni pentru care este judecat violatorul recidivist datează din primele ore ale zilei de 12 august, 2012, când inculpatul, cetățean român, s-ar fi năpustit asupra unei tinere pe o stradă din Andoain, stropind-o cu spray cu piper pe față și aruncând-o la pământ, după care s-a năpustit asupra fetei, care a început să țipe.

 

Potrivit unei anchete, se crede că acesta ar fi participat la alte violuri în oraș

 

În cele din urmă, după un nou viol în primele ore ale zilei de 13 iulie 2019 în Beasain, el a fost capturat și condamnat la 15 ani de închisoare.

Poliția nu și-a luat ochii de la agresor și după o anchetă amănunțită a fost descoperit computerul personal al acestuia, aflat într-un vehicul folosit de inculpat, în care au fost găsite imagini și videoclipuri cu alte agresiuni sexuale care ar fi fost comise de același bărbat.

Un al șaselea caz de agresiune sexuală este în curs de investigare, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel