Scene de groază într-un cub din Ibiza: Un român a dat buzna cu o drujbă pornită și a amenințat clienții: „O să plătiți cu toții!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat arestat în Ibiza pentru că a amenințat clienții unui club de noapte cu o drujbă pornită. Totul ar fi pornit de la o ceartă aprigă între românul arestat și un alt bărbat.

Poliția Națională a arestat în Ibiza un bărbat de 35 de ani, de naționalitate română, pentru o presupusă infracțiune de amenințare gravă, prin urmărirea și amenințarea clienților unui local de agrement cu o drujbă aprinsă.

Potrivit unui comunicat al Direcției Generale de Poliție a Insulelor Baleare, faptele au avut loc în noaptea de 31 august, când serviciul public de urgență a alertat un ofițer de siguranță publică al Poliției Naționale că un bărbat intimida mai multe persoane într-un local.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și, după o primă razie, nu au reușit să îl găsească pe presupusul agresor. Au obținut apoi mărturia administratorului localului, care le-a spus că a avut loc o ceartă violentă între doi bărbați.

 

Scene de groază într-un cub din Ibiza: Un român a dat buzna cu o drujbă pornită și a amenințat clienții: „O să plătiți cu toții!“

 

 

Se pare că unul dintre ei, într-o stare de mare nervozitate, a început să arunce cu scaune și să lovească mobilierul localului, în timp ce unii clienți încercau să îl calmeze. Bărbatul a părăsit localul și a strigat: "Acum o să plătiți cu toții pentru asta!“.

După cinci minute, acesta s-a întors cu o drujbă pornită  și o bâtă de lemn și a început să-i urmărească și să-i amenințe cu moartea pe clienții prezenți.

Luni, ofițerii de serviciu l-au localizat în apropiere de Avenida Sant Jordi din Ibiza, procedând la identificarea și arestarea sa pentru o presupusă infracțiune de amenințare gravă.

 

Vezi și:

Spania. Doi români au fost înjunghiați într-un bar din Alcalá de Henares. Poliția este pe urmele agresorilor

 

Doi români au fost înjunghiați într-un bar din Alcalá de Henares. Cei doi au ajuns la spital, având răni grave.

Un român în vârstă de 41 de ani a fost grav rănit, alături de prietenul său de 28 de ani, de aceeași naționalitate, care a prezentat răni mai ușoare, după ce au fost înjunghiați de un grup în această dimineață într-un club de noapte din Alcalá de Henares, Spania, au declarat surse din cadrul Direcției Superioare a Poliției din Madrid.

Faptele s-au petrecut la câteva minute după ora 04:30, în această joi, în clubul 'Divinas', situat pe strada Rojas Zorilla numărul 3 din orașul Complutense, Spania.

Răniții au declarat că se aflau împreună cu un al treilea prieten la un pahar de bere, când au început să se certe cu un alt grup de trei necunoscuți. La un moment dat, din neant, unul dintre străini i-a atacat cu un cuțit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel