Spania. Un român, a violat o prietenă, pentru un împrumut: Trebuie să faci ce-ți spun eu. Culcă-te cu mine

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român este judecat, deoarece în anul 2018  a violat o prietenă, care venise la el acasă ca să împrumute nişte bani. După ce a invitat-o în casă, bărbatul i-a cert să se culce cu el: Trebuie să faci ce-ți spun eu. Culcă-te cu mine. 

 

 

„Inculpatul a comis faptele, fiind motivat de sentimentul său de superioritate pentru că este bărbat”, argumentează procurorul care solicită 10 ani de închisoare pentru presupusul violator, un bărbat de origine română cu domiciliul în Argamasilla de Alba

Parchetul din Ciudad Real susține că va aplica factorul agravant de gen, care din 2018 a fost folosit pentru a întări unele sentințe pentru violență sexistă, într-un caz de presupus viol din Argamasilla de Alba, care va judeca săptămâna viitoare de secția a doua a Tribunalului Provincial. Odată cu aplicarea acestei circumstanțe agravante, procurorul solicită zece ani de închisoare pentru inculpat, un bărbat de 37 de ani de origine română. În plus, solicită cinci ani de probă odată cu executarea pedepsei și un ordin de restricție de cincisprezece ani de a se apropia de victimă, scrie lanzadigital.com.

 

Femeia venise să ceară nişte bani

 

Procuratura susţine că, pe data de 7 mai 2018, femeia, care a fost victima agresiunii sexuale, a mers la român ca să împrumute nişte bani. Inculpatul MPB, care, după ce a invitat-o ​​să intre în casa lui, i-a spus „Nu primești nimic. Trebuie să faci ce-ți spun eu, pentru că aceasta este casa mea. Culcă-te cu mine”.

A început o luptă violentă între ei, în care inculpatul a supus-o cu forța pe femeie, forțând-o să se dezbrace și să-i efectueze felaţie. Ulterior a violat-o. Imediat ce a reușit să scape de agresorul său, victima a mers la poliţia locală Argamasilla de Alba, unde a raportat cele întâmplate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel