Spania. Un român a bătut, violent, o tânără, care a refuzat să întrețină relații sexuale. Avocații cer ani grei la închisoare

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Un ROMÂN, a bătut, VIOLENT o TÂNĂRĂ, care a REFUZAT să întrețină RELAȚII sexuale. AVOCAȚII cer ani grei la ÎNCHISOARE
Spania. Un ROMÂN, a bătut, VIOLENT o TÂNĂRĂ, care a REFUZAT să întrețină RELAȚII sexuale. AVOCAȚII cer ani grei la ÎNCHISOARE

Un român este acuzat că a abuzat sexual o tânără, în seara zilei de 17 octombrie 2020 în apartamentul din districtul Chamberí al victimei. Tânăra a fost bătută crunt, după ce a refuzat să întrețină relații sexuale. Parchetul din Madrid solicită treisprezece ani de închisoare pentru acuzatul român, pentru  infracțiunea de abuz sexual, vătămare și jaf cu violență.

Avocatul victimei a cerut însă șaisprezece ani de închisoare pentru agresor. În instanță, acuzarea a povestit că, după ce a refuzat să facă sex, fata a fost bătută brutal. A suferit fracturi la nas și doi dinți rupți. Victima a avut nevoie de trei zile de spitalizare, la care se adăugă încă optzeci și șapte de zile de convalescență.

La proces, inculpatul  a declarat că nu-și amintește nimic din cele întâmplate în acea noapte.  

Cu toate acestea, victima a relatat episodul violent prin care a trecut. Tânăra a spus că este victimă a abuzurilor sexuale, fiind atacată de român, după ce i-a refuzat avansurile sexuale. Bărbatul cercetat, un tânăr de 33 de ani, de naționalitate română, este acuzat de infracțiunea de abuz sexual, tâlhărie cu violență și vătămare corporală gravă, scrie europapress.es

Pentru infracțiunea de abuz sexual, procurorul solicită o pedeapsă de doi ani de închisoare. Magistratul a mai solicitat obligarea acuzatului de a participa la programe de educație sexuală. În plus, acesta nu are voie să se aporie de victimă la o distanță mai mică de cinci sute de metri, precum si să nu comunice cu victima pentru o perioadă de cinci ani. Pentru infracțiunea de jaf cu violență, procurorul a solicitat o pedeapsa de cinci ani de închisoare. În cele din urmă, a fost solicită și o pedeapsa de șase ani de închisoare pentru vătămare corporală gravă. 

 

Tentativa de viol a fost urmată de un jaf

 

Evenimentele s-au produs la ora 23:30, pe 17 octombrie 2020, când se afla în casa victimei din cartierul Chamberí. Cei doi s-au întâlnit cu câteva zile mai devreme într-un bar, situat pe strada Pelayo din Madrid, unde bărbatul își sărbătorea ziua de naștere. În plângerea sa, victima a relatat că, dimineața, inculpatul a început să o atingă, ceea ce nu i-a plăcut tinerei. Aceasta s-a opus și i-a cerut inculpatului să-i părăsească locuința.

Apoi, inculpatul a început să o bată pe victimă, în  timp ce o întreba insistent unde erau banii. La un moment, tânăra a leșinat, iar românul i-a furat telefonul mobil, banii, un lanț de aur și a părăsit casa, abandonând femeia grav rănită pe podea.  

După ce și-a revenit, victima a cerut ajutor vecinilor, care au sesizat imediat Poliția și Ambulanța. Datorită tehnologiei de geolocalizare, agenții de poliție au localizat telefonul mobil al femeii în casa românului, pe care l-au arestat imediat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel