Spania: Un român a adus teroarea. A spart 100 de case

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Polițiștii spanioli au arestat o bandă de hoți care a spart o sută de case în localitățile Trubia și Las Regueras. "Premiul" cel mare: 300.000 de euro.

Polițiștii spanioli au arestat o bandă de hoți care a spart nu mai puține de o sută de case în localitățile Trubia și Las Regueras. "Premiul" cel mare: 300.000 de euro.

Banda, formată din trei cetățeni de naționalitate română, albaneză și un spaniol, acționa în zona principatului Asturia situat în nordul Spaniei. Aceștia au semănat panică în zonă, după ce au dat nu mai puțin de o sută de spargeri la sfârșitul anului 2016 și începutul anului 2017. Cea mai mare "captură" a celor trei a fost în urma unei spargeri din Grado, de unde au sustras peste 300.000 de euro. Principalele ținte erau case izolate sau locuite de o singură familie.

Grupul a închiriat un apartament în Tenderina pentru operațiunile din Asturias. Procurorii solicită câte șase ani de închisoare pentru furturi și doi pentru fals în acte. Pentru liderul bandei, se cer șapte și jumătate de pușcărie, el fiind cel care îi imobiliza și îi bătea pe oamenii care îi surpindeau la furat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel