Spania. Un proxenet român i-a lăsat cu gura căscată pe judecători: "E geloasă pe mine!"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român acuzat de proxenetism în Spania i-a lăsat cu gura căscată pe judecători în timpul procesului, după ce le-a spus că una dintre cele două femei care au depus plângere împotriva sa este geloasă.  

Românul neagă că le-a obligat pe cele două femei să se prostitueze sau ca le-a agresat, spunând că el însuși și-a vândut serviciile sexuale. 

Tânărul acuzat a negat ieri faptele și a declarat că plângerea este o "răzbunare", femeia fiind geloasă pe el. El se confruntă cu o cerere pentru o pedeapsă de cincisprezece ani de închisoare și zece ani de probațiune, scrie publicația elcomercio.es.

Românul a declarat că s-a prostituat și el

 

Românul a explicat ce s-ar fi întâmplat de fapt: el locuia împreună cu una din fete, amândoi oferindu-și serviciile sexuale pe bani. La un moment dat, fata a plecat cu un alt bărbat, proxenet și el, imediat după ce acest moment trezindu-se și cu o plângere.  

El a mai afirmat că banii transferați în contul său și al mamei sale au fost trimiși de femeie benevol și că plângerea împotriva sa a fost depusă după ce prietena sa a plecat cu "adevăratul proxenet", pe care l-a cunoscut într-un apartament din Pontevedra.

Acuzațiile procurorilor 

 

La procesul, care a avut loc parțial în spatele ușilor închise, cele două fete au depus mărturie. Ele au spus în instanță că tânărul le-a sedus și le-a sechestrat într-un apartament din localitatea Aviles (comunitatea Asturias), după care le-a obligat să se prostitueze. Fetele au mai spus că au fost lovite de mai multe ori. Potrivit rechizitoriului, femeile ar fi transferat în total în conturile lui 22.949 de euro. 

Următorul termen în acest proces se va desfășura la sfârșitul lunii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel