Spania. Un piroman român a semănat panică într-un cartier din Granada. Tânărul a fost într-un final arestat

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Poliția Națională a arestat un tânăr de 18 ani în Granada, cu antecedente, ca presupus autor al incendierii unui container de gunoi situat în La Chana. 

Un român în vârstă de numai 18 ani a fost arestat în Spania, fiind bănuit că a incendiat intenționat un container de gunoi. Prinderea a fost posibilă datorită colaborării locuitorilor din cartierul La Chana din Granada.

Polițiștii spanioli au strâns informațiile necesare de la martori și au putut identifica și aresta rapid presupusul făptaș, un tânăr de 18 ani de naționalitate română cu antecedente penale, în apropierea casei sale, potrivit publicației locale ideal.es.

Acțiunea rapidă a agenților Poliției Naționale , care au evacuat zona, facilitând intervenția pompierilor, a împiedicat răspândirea focului la alte containere adiacente și ca vehiculele și fațadele clădirilor învecinate să fie afectate.

Colaborarea cetățenească a fost decisivă în identificarea și localizarea presupusului autor al faptei, care a ajuns deja la dispoziția autorităților judiciare, mai scrie sursa citată.

Incidentul a avut loc în jurul orei opt după-amiază, pe o stradă din cartierul La Chana, atunci când a fost semnalat un container în flăcări pe stradă lângă fațada unor case, în vecinătatea unui loc de joacă și lângă alte containere și vehicule parcate.

Odată ajunși la fața locului, polițiștii au putut observa containerul în flăcări și au început imediat să evacueze și să înconjoare zona în timp ce o echipă de pompieri din Granada a stins incendiului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel