Spania. Un hoț român a golit un apartament, situat la etajul trei. A furat toate aparatele electrocasnice și farfuriile

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Un hoț român a golit un apartament, situat la etajul trei. A furat toate aparatele electrocasnice și farfuriile
Spania. Un hoț român a golit un apartament, situat la etajul trei. A furat toate aparatele electrocasnice și farfuriile

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, de naționalitate română,  a fost arestat de  Poliția Națională, la Granada, ca presupus autor al unei infracțiuni de tâlhărie. Românul a furat mai multe aparate electrocasnice dintr-un apartament, situat la etajul al treilea al unui bloc. 

Printre bunurile sustrase de român se numără un televizor, o mașină de spălat, două butelii de gaz și mai multe seturi de farfurii. Românul, cu mai multe antecedente penale și câteva arestări anterioare pentru evenimente similare, a fost pus la dispoziția autorității judiciare, care l-a trimis la închisoare, a transmis Poliția Națională într-un comunicat de presă.

Jaful a avut loc la începutul lunii mai a acestui an, când victima jafului a depus o plângere la secția de poliție, anunțând că din apartamentul său fusese sustrase mai multe bunuri. Apartamentul jefuit nu este locuit, fiind cea de-a doua locuință a victimei,. Persoana păgubită le-a spus agenților de poliție că nu a mai intrat în apartamentu jefuit de anul trecut. Proprietarul a raportat dispariția mai multor obiecte și prezența mai multor daune în interiorul apartamentului jefuit, scrie okdiario.com.

Presupusul hoț ar fi urcat pe fațada clădirii până la etajul al treilea, apoi a forțat ușa de la balcon. Odată ajuns în apartament, hoțul a scos din casă toate aparatele electrocasnice, forțând și ușa principală a proprietății. Printre obiectele furate se numără un televizor,  evaluat la aproximativ 600 de euro, o mașină de spălat, un calorifer, două butelii de gaz și mai multe seturi de farfurii. De asemenea, ar fi încercat să scoată cuptorul din bucătărie, dar fără succes. Polițiști au reușit să-l identifice pe presupusul autor al furtului, un bărbat de 38 de an, de naționalitate română, care era cunoscut forțelor de ordine pentru infracțiuni similare. Odată identificat, românul a fost aresta și pus la dispoziția autorității judiciare, care l-a trimis la închisoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel