Spania. Un fotbalist român participă la „Insula Ispitelor”: Iubita lui Nicu a fost pe punctul de a-l trăda cu doi dintre colegii săi

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Spania. Un fotbalist român participă la „Insula Ispitelor”: Iubita lui Nicu a fost pe punctul de a-l trăda cu doi dintre colegii săi
Spania. Un fotbalist român participă la „Insula Ispitelor”: Iubita lui Nicu a fost pe punctul de a-l trăda cu doi dintre colegii săi

Telecinco din Spania lansează cea de-a patra ediție a reality show-ului „Insula Ispitelor” cu noi cupluri dornice să-și pună relațiile în pericol. Unul dintre participanți este un fotbalist român, Nicu Craiu.

Tentația nu se oprește la Telecinco. La doar câteva zile după încheierea „The Last Temptation”, lanțul Mediaset are în premieră cea de-a patra ediție a „The Island of Temptations”. Formatul original al reality show-ului de succes revine.

„Cinci cupluri curajoase se vor confrunta cu cea mai importantă bătălie din viața lor”, anunță prezentatoarea Sandra Barneda.

Unul dintre participanții care a decis să-și pună relația la încercare a atras atenția chiar înainte de difuzarea primului program. Și asta pentru că este fotbalist profesionist.

În „Insula Ispitelor” el este prezentat pur și simplu ca Nico, partenerul lui Gal·la, dar numele său complet este Nicu Craiu. Povestea lui sentimentală promite să lase momente memorabile pentru urmăritorii programului, potrivit scrisorii de intenție.

„Nico, fotbalist profesionist, a cunoscut-o pe Gal·la și s-a îndrăgostit complet de ea și, deși și lui Gal i-a plăcut, relația lor nu a început așa cum și-ar fi dorit el. Gal·la a înțeles că povestea nu era prea serioasă până când a fost pe punctul de a fi neloială față de Nico cu doi dintre colegii săi. Această trădare a însemnat un pas înainte și unul înapoi pentru ei și mai ales pentru Gal·la care a ajuns să-și dea seama că ea chiar era îndrăgostită de el”.

 

 

În cele din urmă, și-au oferit o nouă șansă.

„Nico este clar: nu vor mai fi șanse pentru Gal·la dacă eșuează și îl trădează, se va termina pentru totdeauna”, anunță reprezentanții emisiunii.

 

Nicu Craiu a strălucit în echipele de fotbal 

 

Nicu Craiu, de naţionalitate română, este un mijlocaş de 22 de ani, iar ultima sa echipă ca jucător profesionist a fost Ursus Warszawa, a patra divizie a fotbalului polonez. Acolo a jucat în sezonul 2020/2021. Valoarea sa de piață, conform platformei Transfermarkt, este de 50.000 de euro.

Deși acum este fără echipă, palmaresul său fotbalistic, însă, este mare. Nico a fost o promisiune pentru fotbal care a strălucit în echipele de fotbal de tineret Coslada și Rayo Vallecano până când, la vârsta de 12 ani, a intrat în cariera Real Madrid. A rămas în clubul alb până în 2015, când a intrat în rangurile inferioare de la Villarreal. După mai multe campanii în echipa galbenă, Craiu s-a îmbrăcat în culorile altor echipe din Castellón precum Roda sau Nules. Ulterior, a început un turneu în afara Spaniei, mai întâi la FC Voluntari de România, un sezon, și apoi la Ursus Warszawa.

Dacă cariera sportivă a lui Nico a fost descendentă, nu a fost din cauza performanței sale slabe, ci din cauza calvarului accidentărilor pe care le-a suferit.

Portalul Golsmedia a relatat, într-un articol din 2017, nenorocirea jucătorului CD Roda de atunci. Tânărul mijlocaș român a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior la piciorul stâng în timpul unui meci disputat în aprilie 2016, accidentare care l-a ținut departe de teren timp de 10 luni. Revenirea sa ulterioară a durat doar câteva minute, deoarece a suferit din nou o accidentare la genunchi, încheiend acel sezon și o parte din următorul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel