Spania. TEROAREA la care erau supuse VICTIMELE unor proxeneți ROMÂNI: „METAL în penisuri pentru VIOL mai dureros”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Doi frați români sunt acuzați că ar fi bătut și ar fi violat mai multe femei pe care le-ar fi forțat să se prostitueze. De asemenea, în fața instanței, victimele au declarat că aceștia ar fi introdus bile de metal în penisurile lor pentru a provoca mai multă durere în timp ce ar fi violat victimele.

Potrivit metro.co.uk, Cristian și Sebastian Săndulache sunt acuzați de trafic de ființe umane, de prostituție coercitivă și de spălare de bani și, potrivit anchetatorilor, aceștia ar fi făcut 8.800 de lire sterline pe noapte obligând victimele lor să facă sex.

Cei doi riscă 600 de ani de închisoare pentru pentru numeroasele infracțiuni de care sunt acuzați că le-ar fi comis pe teritoriul Spaniei.

Procurorii au afirmat că victimele ar fi fost nevoite să mănânce bancnotele euro dacă nu au reușeau să facă destui bani. Românii ar fi cerut chiar „mai multă apă” pentru a ajuta femeile să înghită banii și le-ar fi avertizat: „Dacă se va întâmpla din nou, data viitoare mâncați monede”.

 

Victimele și-au povestit experiențele în instanță

 

Magistrații au fost informați că atunci când au fost anterior în închisoare, frații români ar fi făcut o serie de tăieturi de-a lungul penisului lor și ar fi introdus mici bile metalice în incizii, pentru a le provoca dureri îngrozitoare fetelor pe care le-ar fi violat la bordelul din Oviedo.

Victimele, cunoscute doar ca AC și AGM, și-au povestit experiențele în instanță, spunând că au fost înșelate și au crezut că bărbații, care le erau iubiți în România, chiar le iubeau.

Acestea au călătorit în Spania împreună cu frații români după ce le-ar fi promis un mod mai bun de viață, dar când au ajuns, ar fi fost bătute, violate și forțate să devină prostituate. Femeile ar fi fost amenințate. O victimă a declarat instanței că fratele mai mic, Cristian, l-ar fi amenințat că îl omoară sau să îi ardă mama și bunica, în timp ce o altă victimă a spus că amenința să o violeze pe sora ei mai mică dacă nu fac așa cum spun ei.

 

I-a tăiat fetei o mână cu o sabie

 

Conform mărturiilor depuse, victima, o tânără din România, care a practicat sporturi de contact în țară, era mult mai puternică decât alte fete.

Totuși, pentru a o pedepsi pentru că nu a produs suficienți bani, frații Săndulache ar fi bătut-o atât de tare încât nu s-ar fi putut ridica din pat o săptămână întreagă. Ulterior, unul dintre frați i-ar fi tăiat fetei o mână cu o sabie.

Tânăra a fost dusă la spital, iar medicii i-au salvat viața, însă a rămas fără o mână.

 

Condamnați la 108 ani de închisoare, APEL

 

Cei doi frați ar fi reușit să obțină, de pe urma tinerelor obligate să se prostitueze, aproximativ 1,5 milioane de euro.

În urmă cu o lună, judecătorii unui tribunal din Spania i-au condamnat pe cei doi frați la 108 ani de închisoare, respectiv câte 54 de ani fiecare și i-au obligat să achite câte 500.000 de euro fiecare pentru spălare de bani, dar și suma de 285.000 de euro drept daune morale pentru victime.

Decizia nu a fost definitivă și a fost atacată cu apel, apel ce se judecă în această perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel