Spania. Taximetristă româncă, strangulată și INCENDIATĂ de doi clienți. Cum a scăpat cu viață

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă stabilită în Spania a scăpat cu viață, după ce a fost sufocată și incendiată de doi tineri în vârstă de 20 de ani. 

Presa din Spania relatează cazul româncei Ani Voinea, o șoferiță de taxi din orașul La Coruña (comunitatea autonomă Galicia). Aceasta a trăit aventura vieții sale, după ce a reușit să scape atacului a doi clienți care au încercat s-o jefuiască și să-i fure mașina.

Potrivit publicației lavozdegalicia.es, incidentul s-a petrecut sâmbătă seară, atunci când cei doi tineri s-au urcat în taxi-ul româncei și i-au cerut să-i ducă pe o stradă din cartierul Viono. Ajunși la destinație, cei doi au tăbărât pe ea și au încercat s-o axfieze. Văzând că nu reușesc, unul dintre ei i-a dat foc părului cu o brichetă. 

Ani a reușit să rămână calmă și să scape de atacatorii săi, deși a fost la un pas să leșine. Ea a declanșat butonul de panică ce echipează mașina. Acest buton declanșează o sirenă puternică. Totodată, ea a claxonat puternic pentru a atrage atenția trecătorilor. Cei doi s-au speriat și s-au făcut nevăzuți.

"Am observat de la început că sunt nervoși. M-am uitat la ei în oglinda retrovizoare și m-am temut de ce e cel mai rău, pentru că păreau puși pe rele. Am fost la un pas să leșin, atât de tare m-a strâns de gât, dar am reușit să scap. Butonul de siguranță mi-a salvat viața, pentru că cei doi s-au speriat", a declarat Ani Voinea pentru publicația amintită.

În ciuda pățaniei, românca e hotărâtă să nu renunțe la meseria ei.

(w670)

"Este viața mea, meseria mea, din asta trăiesc", a spus Ani. Femeia locuiește în La Coruna de 17 ani și lucrează ca taximetristă din ianuarie 2018.

Surse apropiate investigației au indicat că Poliția Națională se află încă în căutarea agresorilor.

sursa foto: lavozdegalicia.es

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel