Spania. Tânăr surprins pe trotinetă cu peste 100 km/h. A încercat să depășească o mașină

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
trotineta_electrica
trotineta_electrica

Un tânăr a fost surprins pe trotinetă, mergând cu o viteză de peste 100 km/, în Spania. Mai mult, tânărul încerca să depășească o mașină.

Imaginile filmate de un șofer în Spania au devenit virale pe internet. Și aceasta deoarece un tânăr a fost surprins în timp ce mergea cu trotineta electrică cu o viteză ce depășea 100 de km/h. Imaginile respective l-au uimit pur și simplu pe șofer, dar și pe mulți dintre cei care le-au văzut mai apoi.

Din filmare se vede cum șoferul accelerează de la mai puțin de 90 de km/h la peste 100 de km/h și tot nu reușește să ajungă trotineta. Ba chiar încearcă să depășească și o mașină pe care o ajunge din urmă și care pare să circule destul de repede. Toate acestea se întâmplau pe o porțiune de drum din afara localității. Cu toate acestea, acolo exista o restricție de viteză de 60 de km/h, transmit stirileprotv.ro.

În România, numărul accidentelor în care sunt implicate trotinete electrice a crescut în ultima vreme. Doar în București de la începutul anului o persoană și-a pierdut viața și peste o sută au fost rănite în accidente cu astfel de mijloace de transport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel