Spania. Service auto deținut de un român, paravan pentru trafic de droguri

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Agenții Gărzii Civile au avut parte de o surpriză în timpul unei inspecții de rutină într-un service auto deținut de un român în Fuentes de Ebro (Zaragoza). 

Oamenii legii au descoperit o adevărată rețea de trafic de droguri. Proprietarul unității, un român de 38 de ani, a fost arestat, relatează portalul spaniol abc.es.

Potrivit anchetatorilor, agenții Gărzii Civile au mers la atelier, săptămâna trecută, pentru a efectua o inspecție formală dedicată verificării respectării reglementărilor în vigoare în ceea ce privește managmentul deșeurilor. În timpul controlului, agenții au observat mai multe pungi de plastic utilizate în mod obișnuit pentru distribuirea de droguri. În spate, a fost descoperit și un săculeț plin cu amfetamină.

Polițiștii au cerut ajutorul unității canin a Gărzii civile specializată în detectarea drogurilor. În urma percheziției au fost confiscate două grame de amfetamină, 258 de grame de muguri de marijuana, care au fost ascunse în cutii de formula pentru sugari, un cântar de precizie, pungi speciale pentru vânzarea de droguri, o pușcă cu aer comprimat, cartușe și o arma electro-șoc. În plus, într-una din anexele service-ului oamenii legii au descoperit diverse materiale folosite la asamblarea unei plantații de canabis de interior.

Românul a fost arestat pentru trafic de droguri, iar acesta trebuie să răspundă și pentru o altă crimă: furt de electricitate. În timpul aceleiași inspecții, s-a constatat că omul s-a legat ilegal la rețeaua de energie electrică.

sursa foto: abc.es

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel