Spania. Românul dispărut vineri la Palas de Rei a fost găsit MORT. Poliția are o primă ipoteză

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Românul dispărut în Palas de Rei vinerea trecută a fost găsit mort. Trupul neînsuflețit a fost observat de echipele de cautare într-un șanț de la marginea localității. 

Românul în vârstă de 28 de ani care a dispărut fără urmă în orașul Palas de Rei (provincia Lugo, Galicia) a fost găsit mort. Autoritățile investighează acum cauzele care au dus la acest deznodământ tragic.

Autoritățile din Galicia au anunțat marți, găsirea trupului neînsuflețit al unui tânăr român, de 28 de ani, care dispăruse în Palas de Rei vinerea trecută. Familia tânărului raportase absența acestuia vineri după-amiază, susținând că acesta plecase de acasă lăsând în urmă toate bunurile sale, cum ar fi actele, hainele, ba chiar și cheile. 

Românul a fost căutat non-stop 

 

În weekend, serviciile de urgență, inclusiv agenții Protecției Civile și GES din Monterroso, au demarat o amplă acțiune de căutare, fără succes însă. S-a intervenit chiar și cu elicopterul de salvare, însă fără rezultat.

În cele din urmă, membrii echipei de salvare au găsit trupul neînsuflețit al tânărului român. Aceștia au anunțat imediat autoritățile, care s-au deplasat la locul evenimentului, la Cebrel, în parohia Augasantas (Palas de Rei). Oamenii au reușit să-l localizeze datorită hainelor pe care le purta, și anume o jachetă reflectorizantă.

Potrivit autorităților citate de publicația La Voz de Galicia, tânărul român se afla la Palas de Rei de o săptămână, unde își căuta un loc de muncă. Mătușa sa locuia în Lugo împreună cu partenerul său, fapt ce l-a îndemnat pe tânăr să se stabilească la Palas. 

Primele investigații arată că tânărul, care nu cunoștea zona, s-ar fi putut rătăci încă de joi seară. Trupul acestuia a fost găsit lângă un șanț, în care ar fi putut cădea în toiul nopții.

Momentan, cauza morții nu este cunoscută. Ofițerii anchetează ipoteza că românul ar fi putut rătăci prin zonă fără țintă, dezorientat, deoarece se pare că nici măcar nu a ieșit din Augasantas.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel