Spania. Români reținuți fiindcă au sechestrat o tânără, după ce negocierile pentru o tranzacție cu droguri a eșuat

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Spania. Româncă, sechestrată și violată de un conațional, pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare
Spania. Româncă, sechestrată și violată de un conațional, pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare

Unsprezece membri ai unei bande organizate sunt arestați pentru că au sechestrat o tânără. Fata a fost reținută ca „monedă de schimb“ în cazu unei tranzacții cu substanțe stupefiante.

Partenerul femeii implicate a fost cel care a alertat autoritățile. Amândoi au acționat ca intermediari într-o afacere de cumpărare și vânzare de marijuana.

Poliția națională a arestat unsprezece persoane în cadrul unei operațiuni de eliberare a unei tinere reținute în urma unei achiziții eșuate de substanțe narcotice. Partenerul tinerei a raportat la secția de poliție că i se cerea să plătească sume mari de bani pentru eliberarea ei.

Autoritățile s-au deplasat la locul unde se desfășurau evenimentele, iar acolo au aflat că atât tânăra, cât și partenerul ei acționau ca intermediari într-o afacere de trafic de marijuana. După ce au avut acces în incintă, victima a fost eliberată, iar agenții i-au arestat pe cei implicați. De asemenea, au confiscat o pungă care conținea 1,5 kilograme de droguri.

Tânăra și reclamantul, după ce au dat declarații, au fost arestați sub suspiciunea de trafic de droguri. Cele unsprezece persoane implicate, cu vârste cuprinse între 29 și 30 de ani, de naționalitate spaniolă, română, irlandeză și germană, au fost aduse în fața instanței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel