Spania. Români, reţinuţi de poliţişti. Aveau maşina burduşită cu ciuperci

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
spania_ciuperci_adunate_romani
spania_ciuperci_adunate_romani

Garda Civilă cercetează doi bărbaţi de origine română, după ce aceştia au fost opriţi la un punct de control de la granița dintre Segovia și Madrid. Cei doi aveau în maşină 70 kg de ciuperci şi un permis de colectare expirat.

În cadrul unui control de rutină în vederea verificării circulaţiei persoanelor între comunitățile autonome, agenții Gărzii Civile au interceptat, la graniţa dintre Segovia și Madrid, un vehicul în care se aflau două persoane, cetăţeni români.

Atitudinea nervoasă a celor doi bărbaţi i-au determinat pe agenții de poliţie să efectueze o inspecție a interiorului automobilului, în timpul căreia au descoperit 23 de cutii pline cu circa 70 de kilograme de ciuperci. Cei doi bărbaţi au explicat că ciupercile provin din Comunitatea Castilla y León, acolo unde colectarea este reglementată pe întregul teritoriul comunității, scrie eldiasegovia.es.

Agenții au anunţat imediat Postul Gărzii Civile Sepúlveda. Șoferul vehiculului a prezentat, drept dovadă, un permis pentru colectarea ciupercilor care era pe alt nume. În plus, permisul era expirat. Ciupercile au fost confiscate şi puse la dispoziţia Ministerului Mediului din Comunitatea Autonomă Castilla y León.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel